UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Agnieszka - ocena (1) Z Panią Agnieszką Nieliwocką zawieram wszystkie swoje ubezpieczenia od... Agnieszka Arek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście Pani Karoliny Arek Arek Kwinta - ocena (1) Joanna Różycka pomogła mi dobrać najlepsze dla mnie ubezpieczenie na życie Arek Kwinta
Marcin Tarnowski - ocena (1) "Profesjonalna obsługa, szybka pomoc i bardzo miłe podejście do klienta.... Marcin Tarnowski Marcin - ocena (1) Dziękuję bardzo, udało mi się znaleźć dobrą polisę z Panią Joanną Marcin Jacek - ocena (1) Jakoś usług na najwyższym poziomie, Pani Karolina idealnie dobrała nam... Jacek Anna - ocena (1) Znakomita obsługa! Pani Karolina cierpliwie odpowiedziała na wszystkie... Anna Kamila - ocena (1) Szybko zawarłam polisę mobilną z Panią Asią. Dziękuję Kamila Jakub - ocena (1) Pani Joanna pracownik na medal, profesjonalna obsługa i rzeczowa odpowiedź na... Jakub Joanna - ocena (1) Polecam Pania Karoline, konkretnie na temat i bardzo sprawnie załatwione... Joanna Anna - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa. Polisa została wystawiona szybko i... Anna Arek - ocena (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm. Polecam Panią Asię Arek Marek - ocena (1) Profesjonalne doradztwo Pani Joanny Marek Agnieszka - ocena (1) Polecam ubezpieczalnię, w szczególności Panią Karolinę Grzeszczuk :) Agnieszka Katarzyna - ocena (1) Wszystko jak najbardziej w porządku, Pani Karolina zna się na rzeczy Katarzyna makucz - ocena (1) hmm, nie zawsze obsługa jest na dobrym poziomie. podczas ostatniego... makucz Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Karoliną. Zawsze znajduje... Monika Magda - ocena (1) Ubezpieczenie na podróż po raz kolejny załatwione z Panią Karolina,... Magda Magda M. - ocena (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Magda M. Michał - ocena (1) Polecam usługi Ubezpieczalni oraz współpracę z Panią Joanną, która w miły i... Michał