Kredyt (1) Jasno, konkretnie. Jestem zadowolony z kredytu, który został mi... Rafał Perfekcja (1) Szybko i rzetelnie, polecam Laura Ubezpieczenia (1) Polecam gorąco! Indywidualne podejście, profesjonalne doradztwo. Kolejny rok... Ilona
POLECAM (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobre oferty, zawsze miła atmosfera i z uśmiechem! Klientka Klientka - opinia (1) Gorąco polecam. Super obsługa. Korzystałam kilkakrotnie. Klientka POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna, miła obsługa,b.dobre oferty! Sandra Profesjonalizm ! (1) Pełen profesjonalizm ! Wszystko załatwione na czas i przede wszystkim szybko! Zadowolona klientka pelen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug. Pelen profesjonalizm obslugi, kompetencje,... Major Paulina - opinia (1) Rzetelna i miła obsługa, atrakcyjne oferty. Paulina Ubezpieczenia (1) Profesjonalizm, obsługa miła. Bardzo polecam to biuro! I.K. Polecam (1) Miła profesjonalna obsługa. Menia POLECAM!!! (1) Szeroka gama produktów, miła obsługa - sam korzystam innym polecam. Krzysztof H. Klient - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, bogata oferta. Klient UBEZPIECZENIA (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, dobre i tanie oferty... Krzysztof M. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) SPRAWNIE, TANIO I PROFESJONALNIE. - POLECAM!!! UBEZPIECZYŁAM SAMOCHÓD I... Katarzyna M. Dobry Kredyt - dobra obsługa !!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Mimo, że banki nie udzielają kredytów Pani szybko i... Tamara W. SUPER PUNKT!!! (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, mnóstwo ofert - gorąco polecam. Życzę sobie... M.Ka.