Ubezpieczenia

Ubezpieczenia

Gdańsk, Klasyczna 2

Polecam! (1) Super kobieta, zawsze dobrze doradzi. Już tylko tam się ubezpieczamy. Ania Dobra robota i tyle (1) Doradzi, sprawdzi i znajdzie najlepszą ofertę: wie, za co bierze pieniądze.... Jacek i Patrycja od mazdy ;) Bardzo miła i rzetelna obsługa. (1) Ubezpieczamy tam 2 samochody i 2 mieszkania. Naprawdę polecam. Adam
fachowo (1) bardzo rzetelna i miła obsługa Krol Polecam (1) Rzetelna i miła obsługa, ceny przystępne. Warto Ptychu klietka - opinia (1) wykupuje ubezpieczenia w tym biurze i jestem bardzo zadowolona polecam... klietka Aleksandra - opinia (1) szybko, rzetelnie, ciekawa oferta i miła obsługa :) Aleksandra profesjonalnie i z uśmiechem (1) przyjemne i profesjonalne podejście do tematu, duża wiedza i rzetelna... ulcias polecam biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, naprawdę szukają najtańszych... nowa klientka biura Nowy Horyzon polecam (1) Korzystam z usług tej agencji już wiele lat i jestem zadowolona. Pani z... ann Będę u nich się ubezpieczać (1) Profesjonalnie, miło, rzetelnie:) iw Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... edzia-gd POLECAM!!! (1) Profesjonalny pracownik, pomocny w rozwiązaniu mojego problemu- SZYBKO i... bywalec