Doskonała oferta, nieoceniona pomoc (1) Pan Maciej dostosował ofertę do moich, oczekiwań a efekt końcowy był dużą... Gosia Polecam (1) Bardzo atrakcyjne oferty ubezpieczeń, zarówno cenowo jak i zakres usługi.... Tomasz Profesjonalnie i tyle. (1) Polecam. Mariusz
GODNE POLECENIA! (1) Polecam ich oferty ubezpieczeń. Tanio,szybko i wygodnie - warunki negocjuję... Moniq serdecznie polecam (1) Super obsluga, kilkaset zlotych taniej. Polecam kamil Anna (1) Fajna obsługa,dobre ceny POLECAM!!!! Anna Polecam (1) Wszystko załatwione jak trzeba. Kryss fachowo (1) bardzo rzetelna i miła obsługa Krol Sławomir K. - opinia (1) Współpracuję z Panem Maciejem już od kilku lat. Duża wiedza, wysoka kultura,... Sławomir K. szybko i profesjonalnie (1) potrzebowalismy ubezpiecznia podroznego na ostatnia chwile i mimo to,... sylwia26 Zadowolona klientka - Polecam! (1) Polecam skorzystanie z usług Firmy Pani Beaty! Ja skorzystałam po... Alina J. polecam! (1) fachowo, szybko, kompetentnie, konkretne oferty dostosowane do moich potrzeb,... R POLECAM (1) BOGATA OFERTA, POMOC W DOBORZE POLISY AUTOCASCO, UWZGLĘDNIENIE DARMOWYCH... MICHAŁ Polecam (1) Pani Agnieszka ma świetne podejście do klienta, ubezpieczylem u Pani zarówno... Jakub opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i pomocy merytorycznej udzielanej nam... Andrzej Dolecki Firma godna zaufania - Polecam. (1) Ubezpieczałem już kolejny raz samochód w tej firmie. Za każdym razem mogę się... Michał Super (1) Z panią Beatą współpracuję od lat. Zawsze pamięta o wznowieniach oraz ma dużo... Adam polecam (1) Fachowa i merytoryczna pomoc i obsługa. Polecam. Piotr Majtkowski Ergo Hestia agent Maciej Wylandowski (1) Dobrze przygotowany merytorycznie, pomocny, cenowo porównywalny z innymi... Gracja opinia pozytywna (1) Pani Danuta , pełen profesjonalizm potrafi doradzić jest osobą której się... Alicja