Michał - ocena (1) Polecam usługi Ubezpieczalni oraz współpracę z Panią Joanną, która w miły i... Michał Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Oskar Terech - ocena (1) Pani Zuzia wykazała się ogromną wiedzą i życzliwością. Wystawienie polisy... Oskar Terech
Paulina - ocena (1) Polecam to ubezpieczenie korzystne warunki, szybka obsługa i pełen... Paulina Karol - ocena (1) Jest to moje pierwsze ubezpieczenie. Jestem zadowolony z przebiegu całego... Karol Tomasz - ocena (1) Ubezpieczenie OC i AC zawarłem szybko i bezproblemowo. Wszystko zostało... Tomasz Tomasz - ocena (1) Kontynuacja ubezpieczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie, on line, bez... Tomasz M. Węglicka - ocena (1) Od lat korzystam z tej ubezpieczalni i moje sprawy prowadzi p. Agnieszka... M. Węglicka Piotr - ocena (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Piotr Abdur rehman - ocena (1) Alina Kononenko provided excellent service! Despite a language barrier, she... Abdur rehman Krzysztof Pałubicki - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką - kompetentna osoba, zawsze znajdzie... Krzysztof Pałubicki Wojtek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pani Agnieszki Nieliwockiej, którzy... Wojtek Adriana - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką. Zawsze pomocna, sympatyczna i profesjonalna. Adriana Elżbieta - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną G. Elżbieta Agnieszka - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w ubezpieczeniu mieszkania Agnieszka Iza S. - ocena (1) Profesjonalnie!!! Pan Hubert jest dokładny szybki i bardzo pomocny. Iza S. Robert - ocena (1) Pani Karolina wykazała się dużą wiedzą i indywidualnym podejściem do moich... Robert Mateusz - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę N. Podejście do klienta na najwyższym poziomie. Mateusz Marek - ocena (1) Dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pełen profesjonalizm. Marek Mateusz - ocena (1) ubezpieczenie załatwione na Morenie z Pania Karoliną ekspresowo Mateusz