Anna - ocena (1) Po raz kolejny Pani Alina pomogła z ubezpieczeniem samochodu. Najlepsza... Anna Marcin - ocena (1) Pani Karolina z Ubezpieczeń to doskonały fachowiec. Szybko i sprawnie dobrała... Marcin Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam firmę Ubezpieczalnia. Pani Joanna (Galeria Morena)... Krzysztof
Piotr - ocena (1) Ubezpieczenie zawarte bardzo szybko i profesjoanlnie przez Pania Karolinę online Piotr Joanna - ocena (1) Profesjonalna pomoc ze strony Pani Karoliny Joanna Ela - ocena (1) Polecam ubezpieczenia z Panem Hubertem. Zawsze jestem pewna że proponuje mi... Ela J.K - ocena (1) Profesjonalna obsługa miła i konkretna. Bardzo polecam jak dla mnie to nie 6*... J.K R.C. - ocena (1) super kontakt oraz wszystko na czas .. R.C. Jakub W. - ocena (1) Po raz kolejny przemiła obsługa Pani Aliny Kononenko i ekspresowo załatwione... Jakub W. Krzysiu - ocena (1) Jestem mega wdzięczny za profesjonalną i miłą obsługę. Bezproblemowo.... Krzysiu Viktor - ocena (1) Pani Karolina najlepsza!! Znalazla mi oferte o 300zł tańsza niż w internecie Viktor Autor anonimowy - ocena (1) dziękuję pani Zuzannie za wzorową obsługę! Autor anonimowy Maciek - ocena (1) Już od dziesięciu lat współpracuję z Panią Agnieszką N. z Ubezpieczalni i... Maciek Mateusz - ocena (1) Polecam współpracę z panią Aliną. Ubezpieczenie w szybki i łatwy sposób tylko... Mateusz Paweł Górny - ocena (1) Bardzo polecam, szczególnie Panią Agnieszkę Nieliwocką, jak zwykle... Paweł Górny Tomasz - ocena (1) Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa. Współpracuję z nimi od lat i ani razu... Tomasz Alina Ludkiewicz - ocena (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego... Alina Ludkiewicz Jola - ocena (1) Korzystam z biura ubezpieczeniaABC od wielu lat. Zawsze z profesjonalna i... Jola DS - ocena (1) Bardzo polecam panią Agnieszkę Nieliwocką. DS Łukasz - ocena (1) Jasne i klarowne wytłumaczenie ubezpieczenia przez Panią Karoline sprawiło,... Łukasz