Alina Ludkiewicz - ocena (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego... Alina Ludkiewicz Jola - ocena (1) Korzystam z biura ubezpieczeniaABC od wielu lat. Zawsze z profesjonalna i... Jola DS - ocena (1) Bardzo polecam panią Agnieszkę Nieliwocką. DS
Łukasz - ocena (1) Jasne i klarowne wytłumaczenie ubezpieczenia przez Panią Karoline sprawiło,... Łukasz Klient - ocena (1) Pani Karolina znalazla dla mnie najlepsza oferta, tańsza o połowę niż w... Klient Monika - ocena (1) Serdecznie polecam Pania Karolinę, zna się na rzeczy Monika Monika - ocena (1) Zarówno zdalnie jak i w oddziale wszystko przebiega sprawnie, polecam Panią... Monika Diana - ocena (1) Super Pani Alina, polecam Diana Dawid - ocena (1) Od lat współpracuję z Panią Agnieszką. Zawsze pilnuje moich ubezpieczeń i... Dawid Magda - ocena (1) Pan Hubert jest bardzo uprzejmy i pomocny. Wszystkim go gorąco polecam. I na... Magda Piotr - ocena (1) Pan Hubert zawsze przedstawia mi najkorzystniejsze propozycje ubezpieczenia... Piotr Monika - ocena (1) Polecam Panią Asię, pełen profesjonalizm. Odpowiedziała na wszystkie moje... Monika Magda - ocena (1) Super obsługa. Pani Joanna wybrała polisę idealnie dopasowaną do naszych potrzeb Magda Nikola - ocena (1) Pan Hubert pomógł mi wybrać ją najbardziej korzystne ubezpieczenie dla mnie,... Nikola Magdalena - ocena (1) Obsługa Pani Karoliny na najwyższym poziomie, nawet przypominają jeśli... Magdalena Bartek - ocena (1) Pełen profesjonalizm-Pani Agnieszka Nieliwocka rzetelnie wyjaśniła wszystkie... Bartek Marcin - ocena (1) Pani Agnieszka N. jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Oferta najlepsza... Marcin Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc z zawarciem polisy. Pomogła mi Pani Asia Małgorzata Sebastian - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Joannie za fachową i profesjonalną pomoc Sebastian Tomek - ocena (1) Polecam doradcę Panią Alinę Kononenko. Jest świetna w swojej branży Tomek