Bartosz - ocena (1) Bardzo szybko przedstawione różne opcje ubezpieczenia auta w leasingu.... Bartosz Tomasz Mercedes - ocena (1) Bardzo miła obsługa od wielu lat. Tomasz Mercedes Dmitro - ocena (1) Pani Karolina Grzeszczuk znalazla mi najkorystniejszą oferte Dmitro
Grzegorz - ocena (1) Polecam, ubezpieczam auto, dom, życie od kilkunastu lat Grzegorz Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną to czysta przyjemność, oby więcej takich agentów Monika Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną to sama przyjemność, oby więcej takich agentów Monika Agata - ocena (1) Polecam Panią Iwonę, szybki kontakt, duża wiedza i sprawne zawarcie polisy. Agata Krzysiek H - ocena (1) bardzo polecam panią Agnieszkę, super profesjonalizm, szybko pomogła mi z... Krzysiek H Maciej - ocena (1) Korzystam już kilka lat z usług Ubezpieczalni i zawsze jestem bardzo... Maciej Klient - ocena (1) Zdecydowanie polecam SwiatPolis Profesjonalna obsługa, szeroka oferta... Klient Paweł - ocena (1) Współpraca z tymi ludźmi już od wielu lat. Najlepsi agenci, którzy mają... Paweł Justyna - ocena (1) Pani Joanna świetnie zajęła się odnowieniem mojego ubezpieczenia samochodu.... Justyna Krzysztof - ocena (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę Pani Joannie Krzysztof Jan - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Aliną. Jan A.O. - ocena (1) Dziś ubezpieczyłam swój motocykl po raz kolejny u Pani Aliny. Jest przemiłą... A.O. Szymon - ocena (1) O mało co a zapomniałbym o ubezpieczeniu, jednak dzięki Pani Joannie udało... Szymon Anna - ocena (1) Po raz kolejny Pani Alina pomogła z ubezpieczeniem samochodu. Najlepsza... Anna Marcin - ocena (1) Pani Karolina z Ubezpieczeń to doskonały fachowiec. Szybko i sprawnie dobrała... Marcin Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam firmę Ubezpieczalnia. Pani Joanna (Galeria Morena)... Krzysztof Piotr - ocena (1) Ubezpieczenie zawarte bardzo szybko i profesjoanlnie przez Pania Karolinę online Piotr