Olaf H - ocena (2) Ogromne podziękowania dla Pani Moniki za profesjonalizm i wsparcie! Dzięki... Olaf H Magda - ocena (2) Dziękuję za profesjonalne doradztwo kredytowe. Doceniam Pani zaangażowanie w... Magda Karol - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Karol
Robert - ocena (1) Oceniam biuro ubezpieczeń jak najlepiej. Świetna obsługa Pani Agnieszki,... Robert Alina - ocena (1) W dniu 15 stycznie zgłosiłam szkodę w Ergo Hestia, po tygodniu odbyły się... Alina Wanda - ocena (1) Polecam usługi Pani Julii Terenowicz. Profesjonalna obsługa, miły i szybki... Wanda Lukasz - ocena (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i mam kilka różnych ubezpieczeń,... Lukasz Lukasz K - ocena (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i mam kilka różnych ubezpieczeń,... Lukasz K Marian - ocena (1) Wszystko szybko sprawnie polecam. Marian Beata - ocena (1) Polecam . Profesjonalne podejście do klienta. Wsparcie przy wypłacie szkody .... Beata Katarzyna - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Joannie za sprawną i kompleksową pomoc w zawarciu umowy... Katarzyna wiltord - ocena (1) z pełnym przekonaniem polecam usługi ubezpieczeniowe w firmie ubzpieczalnia24 wiltord Jurek - ocena (1) ok bez uwag zadowolony Jurek Beata - ocena (1) Od kilku lat ubezpieczam się u Pani Agnieszki i z czystym sumieniem polecam. Beata Ola - ocena (1) Polecam! Korzystam z doradztwa Pana Huberta. Jestem zawsze zadowolona Ola Andrzej - ocena (1) Polecam ubezpieczalnie. Mają duży wybór ubezpieczycieli i zawsze... Andrzej Ela - ocena (1) Wznowienie umowy ubezpieczenia jak zawsze u niezawodnego Pana Huberta. Polecam ! Ela Grażyna - ocena (1) Bardzo polecam usługi doradztwa ubezpieczeniowego Pani Aliny Kononenko.... Grażyna Klientka - ocena (1) Polecam usługi p. Agnieszki Nieliwodzkiej z Ubezpieczalnia 24 w Carrefour.... Klientka Grzegorz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Karoliną, rzetelna obsługa Grzegorz