Małgorzata Klimek - ocena (1) Serdecznie polecam Małgorzata Klimek Monika - ocena (1) Polecam ubezpieczalnie, ubezpieczam u nich od wielu u lat. Szybka i... Monika Radosław - ocena (1) Najlepsze ubezpieczenie tylko u Pani Karoliny! Szybko, sprawnie i w bardzo... Radosław
Magdalena - ocena (1) Najlepsza obsługa ubezpieczeniowa, z jaką miała do czynienia. Pani Karolina... Magdalena Dawid - ocena (1) Jak zawsze świetna pomoc z zawarciem polisy przez Panią Joannę Dawid Marta - ocena (1) Na początku obsługa wyglądała bardzo dobrze, oferta też cenowo przystępna.... Marta Mariusz - ocena (1) Świetna obsługa Pani Karoliny G Mariusz Anna - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Pani Joanny. Bardzo mi pomogła Anna Zbyszek - ocena (1) Szybko, sprawnie, kompetentnie. Będę tu wracał by kontynuować ubezpieczenie :-) Zbyszek Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Agnieszki. Profesjonalna obsługa. Katarzyna Lidia J. - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa. Pani Agnieszka przedstawiła mi oferty ubezpieczenia... Lidia J. Joanna - ocena (1) Kompleksową, kompetentna usługa Wieloletnia współpraca na wysokim poziomie... Joanna Iwona - ocena (1) Korzystałam kilka razy z usług tej ubezpieczalni. Zawsze wszystko było... Iwona Mariusz - ocena (1) Polecam Panią Karoline Mariusz Łukasz - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Edytą przy uzyskaniu kredytu... Łukasz Magda Lisowska - ocena (2) świetna obsługa - wszystko od a do z załatwione w jednym miejscu, pani Monika... Magda Lisowska Wojciech - ocena (1) obsługa kompetentna, pełen profesjonalizm, klient czuje się prawdziwym... Wojciech Jarek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy agenta ubezpieczeniowego, Pani Agnieszki... Jarek Zbigniew - ocena (1) Od lat korzystam z tej firmy ubezpieczenia24.PL i jestem zadowolony. Na... Zbigniew Anna Dampc - ocena (1) Bardzo dobra obsługa przez Panią Joannę Różycką Anna Dampc