Maciej - ocena (1) Korzystam już kilka lat z usług Ubezpieczalni i zawsze jestem bardzo... Maciej Klient - ocena (1) Zdecydowanie polecam SwiatPolis Profesjonalna obsługa, szeroka oferta... Klient Krzysztof - ocena (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę Pani Joannie Krzysztof
Szymon - ocena (1) O mało co a zapomniałbym o ubezpieczeniu, jednak dzięki Pani Joannie udało... Szymon Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam firmę Ubezpieczalnia. Pani Joanna (Galeria Morena)... Krzysztof Ela - ocena (1) Polecam ubezpieczenia z Panem Hubertem. Zawsze jestem pewna że proponuje mi... Ela J.K - ocena (1) Profesjonalna obsługa miła i konkretna. Bardzo polecam jak dla mnie to nie 6*... J.K R.C. - ocena (1) super kontakt oraz wszystko na czas .. R.C. Jakub W. - ocena (1) Po raz kolejny przemiła obsługa Pani Aliny Kononenko i ekspresowo załatwione... Jakub W. Autor anonimowy - ocena (1) dziękuję pani Zuzannie za wzorową obsługę! Autor anonimowy Maciek - ocena (1) Już od dziesięciu lat współpracuję z Panią Agnieszką N. z Ubezpieczalni i... Maciek Paweł Górny - ocena (1) Bardzo polecam, szczególnie Panią Agnieszkę Nieliwocką, jak zwykle... Paweł Górny Tomasz - ocena (1) Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa. Współpracuję z nimi od lat i ani razu... Tomasz Alina Ludkiewicz - ocena (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego... Alina Ludkiewicz Jola - ocena (1) Korzystam z biura ubezpieczeniaABC od wielu lat. Zawsze z profesjonalna i... Jola DS - ocena (1) Bardzo polecam panią Agnieszkę Nieliwocką. DS Diana - ocena (1) Super Pani Alina, polecam Diana Magda - ocena (1) Pan Hubert jest bardzo uprzejmy i pomocny. Wszystkim go gorąco polecam. I na... Magda Piotr - ocena (1) Pan Hubert zawsze przedstawia mi najkorzystniejsze propozycje ubezpieczenia... Piotr Monika - ocena (1) Polecam Panią Asię, pełen profesjonalizm. Odpowiedziała na wszystkie moje... Monika