Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalne podejście, wysoka jakość napisanej pracy przy bardzo... Aga POLECAM! (1) Kiedy zauważyłam,że kończy mi się ubezpieczenia OC poszukałam kontaktu do... Alicja lukas - opinia (1) Bardzo dobry i kompetentny agent. Pole3cam wszystkim. lukas
ubezpieczenie - ciekawa oferta (1) w jednym miejscu mozna porównać kilka ubezpieczycieli i zaoszczędzić sporo maro Mila obsluga i bez sciemniania (1) Potrzebowalem pakiet OC AC NNW i dostalem co chcialem, porzadna i mila... Pawel Profesjonaliści w 100 % (1) korzystam z usług firmy UBEZPIECZALNIA24.pl bardzo często. Muszę przyznać, iż... Szydłowski Paweł zysk na polisie (1) w porównaniu do mojej dotychczasowej polisy OC znalazłem tu ubezpieczenie o... mariusz Solidna obsługa (1) Jak do tej pory tylko tu udzielono mi solidnych odpowiedzi na moje pytania.... MT Doskonała obsługa (1) Gorąco polecam. Bardzo mili i profesjonalni Agenci- widać zaangażowanie i... Klient jak najbardziej polecam!!! (1) Bardzo szybko i sprawnie dobrano dla mnie ubezpieczenie które spełniało moje... Łukasz Agent-ka - opinia (1) miła obsługa, minimum formalności, ceny na poziomie Agent-ka :-) (1) Bardzo miła, sprawna i profesjonalna obsługa. W 30 min sprawdziliśmy... Maciej skorzystałam polecam:) (1) Jestem zadowolona z usług. Sprawnie znaleziono ubezpieczenie AC w bardzo... Aga dziękuję (1) za pilnowanie moich spraw ubezpieczeniowych Jurek Polecam (1) Konkretnie, bez obijania w bawełne. Miałem OC w PZU, a w Allianz zapłaciłem... Jakub Saliński Grzegorz Skwara - opinia (1) Szybko i sprawnie. Jeden telefon, a drugiego dnia już miałem polisę OC i AC.... Grzegorz Skwara jestem zadowolona (1) Spotkałam się z życzliwośćią i pomocą, serdecznie polacam zwłaszcza tym,... Anna bardzo profesjonalne podejście i super produkty (1) bardzo profesjonalne podejście i super produkty. Ubezpieczyłem się i jestem... moto Profesjonalna i szybka obsługa (1) W firmie zostałam obsłuzona przez profesjonalnie przeszkolonego i... DANUTA NOWAK Polecam Kontakt (1) Współpraca z tym panem jest bardzo udana. Fajnie wszystko wytłumaczył,... Michał