ja jestem zadowolona (1) byłam w oddziale zgłosić roszczenie z polisy grupowego ubezpieczenia Generali... Magdalena odradzam (...) (1) po zimie nastopilo zalanie doch pomieszczen , oraz pekniecie komina . rumia... ilon solidna i kompetentna firma (1) Od paru lat załatwiam ubezpieczenia wyłącznie w tej firmie. Nie tylko... PP
Świetnie przedstawiona oferta i BAAARDZO miła obsługa!!! (1) Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony firmą CUK. Duża ilość oferowanych... Klient z Gdyni ubezpieczenie mieszkania do kredytu (1) można tez dostac oferte na ubezpieczenie mieszkanka do kredytu. Pan mi... madzia Rewelacja (1) Witam chcialbym pogratulowac pomyslu firmie dotyczacego przedstawienia... Klient z Chełmu Kompletny brak kompetencji... (2) osób zajmujących się Otwartym Funduszem Emerytalnym Generali w tym oddziale.... Mateusz ok, rzeczywiście najtaniej (1) kupiłam w tej firmie ubezpieczenie tańsze o kilkaset zlotych, w stosunku do... Alicja Bartłomiej T. - opinia (1) Szeroki wybór ofert ubezpieczeniowych i nie tylko. Miła, pomocna obsługa.... Bartłomiej T. Karol Makowski - opinia (1) Poszukiwałem Kredytu na zakup mieszkania, z możliwością otrzymania dotacji... Karol Makowski Dziękuję za pomoc (1) Bardzo mi pomogliście. Polecam innym. Anna Super (1) Naprawde warto mimo malych utrudnien wykopami to mozna bardzo fajnie zalatwic... klient Brawo (1) Bardzo podoba mi sie podejscie ludzi pracujacych w tej firmie z chcecia i... Staly klient UWAGA (2) Ubezpieczałem nowo kupione auto i pan zaproponował że wyśle faksem... Darek Sprawna obsługa, dobra oferta (1) Oferta bardzo mnie zadowoliła. Na miejscu ubezpieczyłem mieszkanie i samochód... Luke Polecam!! (1) Bez biegania i szukania ofert po róznych towarzystwach, wszystko w jednym... magi Od 5 lat mają najtańsze ubezpieczenie OC ! (1) Mam 4 auta w firmie i co roku sprawdzam dokładnie oferty, ale jeszcze nie... Jarek Oferta dla kierowców - tanie OC (1) W jednym miejscu bardzo szybko można otrzymać porównanie składek za... mariu tanie OC (1) Zostałem bardzo miło zaskoczony ofertą tego biura. Duży wybór i co za tym... Mateusz Tanie ubezpieczenie (1) Polecam każdemu z uwagi na szeroki wybór towarzystw jak i fachową pomoc w... aneta