Mruffka - opinia (1) bardzo fajna, rzeczowa kobieta, potrafi doradzić w wielu sprawach dotyczących... Mruffka rekomendacja (1) Korzystam z usług Pani Wiesławy 10 lat, jestem bardzo zadowolona z obsługi ,... cecylia Profesjonalizm (1) Szybka, profesjonalnie przygotowana propozycja. Przystępnie wytłumaczone... Krzysiek
Rewelacja !! (1) Od 5 lat regularnie korzystam z usług tej firmy, zawsze szybko, sprawnie,... MrJogilla mylne zdanie (1) Chciałam wznowić u nich polisę, ale okazało się że nie raczyli ani oddzwonić... k.s. bez kolejek, bez zbędnej "papierologii" (1) Serdecznie polecam biura cuku, spotkało mnie nie miłe rozczrowanie związane z... KS ... (3) Proszę unikać tego Agenta, nie jest godny zaufania. poszkodowany Polecam Agenta (1) Profesjonalnie doradza produkty ubezpieczeniowe dostosowane do potrzeb... Marzena Kopacz Nie polecam (1) Pani nie potrafi pomóc, ciągle dzwoni do innych i dodzwonić sie nie moze..... Jadwiga Kowalska Ubezpieczenie mojej mazdy - szybko, solidnie i niedrogo. (1) Trafiłem do expertpolisa z polecenia od koleżanki. Miła pani sprawdziła cenę... Andrzej Bardzo miła obsługa i konkurencyjne ceny (2) Bardzo jestem zadowolony z przemiłej obsługi. Z uśmiechem i rzetelnością... Newans bujda na resorach (1) Sprawdzałem w CUK składkę na mój samochód. Miła pani dała mi tabele z... Roman Super (1) Świetna agentka, dla której liczy się klient a nie kasa. Nowy produkt... Stały klient (10lat) polecam!!! (1) Polecam to biuro, wykupiłem ostatnio ubezpieczenie oc i ac dla auta oraz... Kris Konkretnie i kompleksowo (1) Miła, konkretna i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze można załwawtić... Ania Pol Super Obsługa (1) Potrzebowalem szybko ubezpeiczenie mieszkania do kredytu P.Agnieszka bardzo... quti Profesjonalnie i szybko (1) Spośród kilku ofert wybrano dla mnie najlepszą. Jasno wytłumaczony wariant... Aneta profesjonalnie, miło i skutecznie (1) Sprawnie przedstawiona oferta, wygodna lokalizacja, miła obsługa. Założyłem... Andrzej Firma godna polecenia (2) Bardzo miła i fachowa obsługa,darmowa kawka dla klientów,cukiereczki i... Marcin ja jestem zadowolona (1) byłam w oddziale zgłosić roszczenie z polisy grupowego ubezpieczenia Generali... Magdalena