Wielki POZYTYW (1) Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia... Agnieszka Zużewicz Żenada (1) Dziewczyny wklepują dane w komputer i na tym kończy sie ich rola. Poza tym... Tomek Polecam (1) Polecam klaawin
profesjonalizm (1) Polecam wszystkim znajomym za miłą, profesjonalną obsługę, rzadko bywam w... klientka Polecam tą firmę (1) Od 5 lat korzystam z usług jakie oferuje firma Ubezpieczenia od A do Z.... Maja tanio i profesjonalnie (1) polecam wszystkim którzy chcą zaoszczędzić. Pracują tam nie typowi "... paweł super baba (1) wspaniałość stry klient dobra firma (2) Kilka dni temu skorzystałem z ich oferty. Dobrzy są i obiektywnie wybierają,... M. Redzik Tragedia (1) Dodzwonienie się do tego przybytku graniczy z cudem, linia zajęta,... kwr Polecam .. (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz miła obsługa , szeroka oferta,... t. przywłocki Marcin - opinia (1) Jest to Agencja, która ma w ofercie firmę PZU na wyłączność od ładnych paru... Marcin Zaufany doradca (1) Dobra obsługa, konkretna propozycja dla mnie na ubezpieczenie życia wraz z... Adam kompetencja (1) podziwiam kompetencję , fachowość i rzeczowość w materii ubezpieczeń -- w... Józef Respondek Mruffka - opinia (1) bardzo fajna, rzeczowa kobieta, potrafi doradzić w wielu sprawach dotyczących... Mruffka rekomendacja (1) Korzystam z usług Pani Wiesławy 10 lat, jestem bardzo zadowolona z obsługi ,... cecylia Profesjonalizm (1) Szybka, profesjonalnie przygotowana propozycja. Przystępnie wytłumaczone... Krzysiek Rewelacja !! (1) Od 5 lat regularnie korzystam z usług tej firmy, zawsze szybko, sprawnie,... MrJogilla mylne zdanie (1) Chciałam wznowić u nich polisę, ale okazało się że nie raczyli ani oddzwonić... k.s. bez kolejek, bez zbędnej "papierologii" (1) Serdecznie polecam biura cuku, spotkało mnie nie miłe rozczrowanie związane z... KS ... (3) Proszę unikać tego Agenta, nie jest godny zaufania. poszkodowany