Monika - opinia (1) Korzystam z uslug Kancelarii od poczatku jej powstania i nigdy sie nie... Monika Wreszcie ktos kto doradzi i zadba o wysokosc składki, a nie tylko ja pobierze (1) Ubezpieczam się w Kancelarii od paru lat. Oferta coraz szersza! I dobrze bo... Piotr super kancelaria ! (2) zawsze pomocni , dobrze przygotowani, ceny konkurencyjne , bardzo dobrze się... Dorota
BARDZO POLECAM (1) Od kilki lat korzystam z usług kancelarii. Jestem naprawdę zadowolona.... Izabela Godni polecenia (1) Korzystałem z usług kancelarii po wypadku samochodowym. Dostałem... kuczki Godne polecenia (1) Niejednokrotnie korzystałam z usług ubezpieczeniowych tej kancelarii,... Miwona Wreszcie profesjonalizm (1) nareszcie znalazłem miejsce z profesjonalną obsługą, gdzie czułem się dobrze... Józef B. Godne polecenia!!! (1) Korzystam z usług już od 3 lat. Obsługa bardzo konkretna, załatwiam... Zadowolony Polecam (1) Ja akurat trafiłem ostatnio na punkt w realu na przymorzu, jestem bardzo... Bogumil Polecam (1) Rzetelna i miła obsługa, ceny przystępne. Warto Ptychu klietka - opinia (1) wykupuje ubezpieczenia w tym biurze i jestem bardzo zadowolona polecam... klietka Aleksandra - opinia (1) szybko, rzetelnie, ciekawa oferta i miła obsługa :) Aleksandra profesjonalnie i z uśmiechem (1) przyjemne i profesjonalne podejście do tematu, duża wiedza i rzetelna... ulcias polecam biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, naprawdę szukają najtańszych... nowa klientka biura Nowy Horyzon polecam (1) Korzystam z usług tej agencji już wiele lat i jestem zadowolona. Pani z... ann Będę u nich się ubezpieczać (1) Profesjonalnie, miło, rzetelnie:) iw Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... edzia-gd POLECAM!!! (1) Profesjonalny pracownik, pomocny w rozwiązaniu mojego problemu- SZYBKO i... bywalec Godne polecenia (1) ja również tylko w tej firmie ubezpieczam samochód i mieszkanie. Bardzo miła... Piotr Naprawdę jestem zaskoczona! (1) zdziwiłam się, bo myślałam, że w tej branży pracują same hieny. Na prawdę... Magda