Godne polecenia!!! (1) Korzystam z usług już od 3 lat. Obsługa bardzo konkretna, załatwiam... Zadowolony Polecam (1) Ja akurat trafiłem ostatnio na punkt w realu na przymorzu, jestem bardzo... Bogumil Polecam (1) Rzetelna i miła obsługa, ceny przystępne. Warto Ptychu
klietka - opinia (1) wykupuje ubezpieczenia w tym biurze i jestem bardzo zadowolona polecam... klietka Aleksandra - opinia (1) szybko, rzetelnie, ciekawa oferta i miła obsługa :) Aleksandra profesjonalnie i z uśmiechem (1) przyjemne i profesjonalne podejście do tematu, duża wiedza i rzetelna... ulcias polecam biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, naprawdę szukają najtańszych... nowa klientka biura Nowy Horyzon polecam (1) Korzystam z usług tej agencji już wiele lat i jestem zadowolona. Pani z... ann Będę u nich się ubezpieczać (1) Profesjonalnie, miło, rzetelnie:) iw Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... edzia-gd POLECAM!!! (1) Profesjonalny pracownik, pomocny w rozwiązaniu mojego problemu- SZYBKO i... bywalec Godne polecenia (1) ja również tylko w tej firmie ubezpieczam samochód i mieszkanie. Bardzo miła... Piotr Naprawdę jestem zaskoczona! (1) zdziwiłam się, bo myślałam, że w tej branży pracują same hieny. Na prawdę... Magda Ubezpieczenia komunikacyjne (1) Pallada Ubezpieczenia to profesjonalna i kompetentna obsługa gdzie liczy się... przemek td - opinia (1) łatwo można porównać i znaleźć najtańsze ubezpieczenie td Również polecam (1) Ubezpieczam tam samochód już od 2 lat, co roku przed zbliżającym się końcem... Mateusz Polecam ten punkt (1) Po przeczytaniu poprzedniej opinii, muszę się nie zgodzić z panią Nowalijką.... Psstt Nie polecam tego punktu (2) Obsługa nie urodziła się dla klienta. Na proste pytanie dotyczące... Nowalijka Jacek - opinia (1) Z Panem Michałem spotkałem się kilkukrotnie. Trochę go pomęczyłem, bo jestem... Jacek Wprowadzona w bład (1) Gdy zawierałam umowę OC Pani Ewa była miła zapewniała że wszystko będzie ok... MARTA