Polecam (1) Polecam Pana Piotra w każdej sprawie związanej z ubezpieczeniami (w PZU),... Paweł PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo Pani Zofio dziekuję za profesjonalną obslugę . Współpraca z Panią była... MARCIN Gorąco polecam (1) Byłem ostatnio w tej ubezpieczalni, profesjonalnie i szybko. Panie bardzo... Zadowolony klient
SUPER (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta,osoba dynamiczna i konkretna... quti1973 pełen profesjonalizm (1) Szybka , miła i konkretna obsługa. Polecam :) MS Pełen profesjonalizm (1) Pani Agnieszka wytłumaczyła mi wszystko dokładnie i pomogła załatwić... Wanda pzu nie polecam (1) na odpowiedź w mojej sprawie czekam już pół roku. jedynie co im szybko... drowal Anna - opinia (1) Odkąd posiadam świadomość posiadania "dóbr" ubezpieczałam je. Spotkanie z... Anna wszystko żeby zniszczyc klienta (2) No cóż ...po odejściu z pracy postanowiłam kontynuować i indywidualnie... Janka Katastrofa (1) Nie polecam nikomu CUK. Pracownicy niedouczeni, nie wiedzą co sprzedają. Są... fro Polecam (2) Gorąco Polecam kancelarie ubezpieczeniową Pana Marka , od początku... Michał UWAGA NA FIRME ERGO HESTIA!!!!!!!!!!!!! (2) Miałem niewielką kolizję z taksówkarzem, uderzył mi w auto. Mimo przyznania... Wojtek szybko ,miło ,przyjemnie (1) Obsługa profesjonalna. Szybka pomoc w problemie. Agata Zadowolony (1) Jak w temacie, bardzo zadowolony! Kompetentna obsługa wszystko wyjaśnione,... Łukasz szkolenia (1) Bardzo dobra atmosfera na szkoleniu, efektywne warsztaty, zapamiątam na długo... Magda Ona_48 - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Oferta z racji wielu moich wybrzydzań w pełni... Ona_48 Parking przed odziałem (2) Mam pytanie do waszego oddziału. Mianowicie co to za dziwna taśma... Mieszkaniec Tanie OC i AC (3) Wydaje się, że znalazłem ciekąwą ofertę ubezpieczenia po stosunkowo niskiej... mariusz Kancelaria godna polecenia (1) Ubezpieczam u p. Marka samochody firmę i mieszkanie. zawsze doradzi dobrą... Daniel Nieźle (1) Trzeba dać im trochę czasu do przygotowania oferty, ale warto. Śmiało można... kornel