SZYBKO (1) Szybko dostałem ofertę, polisę do ubezpieczenia pod hipotekę. Agent doradził... Alan drogo drogo drogo... (1) o ile z oceną, że jest nieuprzejmie zgodzić się nie mogę, o tyle cenowo... numels Jestem zadowolona (1) Wkońcu ktoś mi wytłumaczył co jest w polisie, jakie są różnice i jak to... Agata
Polecam (1) Usługi Pana Pawła są na najwyższym poziomie. Tanio i sprawnie i jeszcze do... Grzegorz super! (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... Agnieszka M Serdecznie polecam (1) ubezpieczenia dopasowane do potrzeb, profesjonalne podejście do Klienta. HW POLECAM SERDECZNIE (1) Fantastyczna obsługa , profesjonalna , kompetentna - polecam wzystkim... KATARZYNA Gorąco polecam (1) Polecam tego agenta ubezpieczeniowego. Agent dojechał do mnie o czasie, cała... Gosia Jestem bardzo zadowolony (1) Współpracuję z Panem Marcinem już od kilku lat. Duża wiedza, wysoka kultura i... Krzysztof C. Duzy wybor (1) Jestem bardzo zadowolony. Wybor chyba z ponad 10 firm. Przy drozszej... Wojtek Janina - opinia (1) Bardzo szeroki zakres oferty. Bardzo fachowa pomoc, przygotowanie... Janina rzetelny ubezpieczyciel (1) Pan Wylandowski bardzo przykłada się do przygotowania dobrej oferty... Bartosz Zwykłe cwaniactwo (2) A teraz niech każdy kto chce obiektywnie poznać podejście pana Wylandowskiego... Asia Polecam !! (1) Jestem klientem pana Macieja od ponad 7 lat. Zaczęło się od ubezpieczenia... GrzeS Polecam (1) Pełna oferta - załatwiłem za jednym spotkaniem zarówno ubezpieczenie na życie... Klient Pełen Profesjonalizm (1) Jestem zaskoczona podejściem do tematu , fachową wiedzą i profesionalizmem z... Danuta Lato Ubezpieczenia Ergo Hestia S.A. (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z ubezpieczenia w Ergo Hestia. Profesjonalna... Ewa Profesjonalna Obsługa (1) Dziękuję bardzo za pomoc, Pan Łukasz wytłumaczył wszystko co było potrzebne,... Artur Mierzejewski Porfesjonalista (1) Profesjonalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem Również pracowałem w... Maciej ocena (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniamii.Wspólpracuję z P.Maciejem od kilku... Bozenna