Polecam (1) Wszystko zalatwione bardzo szybko, sprawnie zgodnie z umowa i oferta. Mozna... Pawel A JA WRĘCZ PRZECIWNIE (1) Jestem klientką p. Wylandowskiego już piąty rok. Ubezpieczam nieruchomość i... Małgosia usługi na wysokim poziomie. polecam! (1) o wielu lat Pan Maciej Wylandowski obsługuje naszą firmę. oferta jest... outdoor
profesjonalista (1) W pełni mogę polecić usługi Pana Wylandowskiego w zakresie ubezpieczeń. W... piotr Pełen profesjonalizm (1) To dziwne ale mam całkowicie odmienne doświadczenia z Panem Maciejem. Od... Michał Radzę omijać z daleka (2) Właściciel ma mało wspólnego z profesjonalizmem, najpierw przez tydzień kusił... Magda Współpraca od lat (1) Bardzo dobre doświadczenia z Panem Maciejem Wylandowskim - od lat ubezpieczam... Paweł Polecam w 100% (1) Taniej niż u konkurencji przy ubezpieczeniu samochód + mieszkanie, bardzo... Oli bardzo szeroka oferta (1) szeroka oferta ubezpieczeń auta Wojciech polecam (1) doradzili mi merytorycznie!dobrali ofertę naprawde do moich potrzeb,w chwili... mamoutka Dobra obsługa (1) Kompetentny i przemiły Pan Wojtek, który mi pomógł serdecznie mu dziękuję... agnieszka91@op.pl Allianz (1) Bardzo dobre ubezpieczenia. Polecam: http://www.wroclaw-ubezpieczenie.pl Ockerman35 polecam (1) bardzo miła obsługa, super doradztwo, duży wybór ofert Iwona Janik Polecam (1) Polecam Pana Piotra w każdej sprawie związanej z ubezpieczeniami (w PZU),... Paweł PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo Pani Zofio dziekuję za profesjonalną obslugę . Współpraca z Panią była... MARCIN Gorąco polecam (1) Byłem ostatnio w tej ubezpieczalni, profesjonalnie i szybko. Panie bardzo... Zadowolony klient SUPER (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta,osoba dynamiczna i konkretna... quti1973 pełen profesjonalizm (1) Szybka , miła i konkretna obsługa. Polecam :) MS Pełen profesjonalizm (1) Pani Agnieszka wytłumaczyła mi wszystko dokładnie i pomogła załatwić... Wanda pzu nie polecam (1) na odpowiedź w mojej sprawie czekam już pół roku. jedynie co im szybko... drowal