Również polecam (1) Ubezpieczam tam samochód już od 2 lat, co roku przed zbliżającym się końcem... Mateusz Polecam ten punkt (1) Po przeczytaniu poprzedniej opinii, muszę się nie zgodzić z panią Nowalijką.... Psstt Nie polecam tego punktu (2) Obsługa nie urodziła się dla klienta. Na proste pytanie dotyczące... Nowalijka
Jacek - opinia (1) Z Panem Michałem spotkałem się kilkukrotnie. Trochę go pomęczyłem, bo jestem... Jacek Wprowadzona w bład (1) Gdy zawierałam umowę OC Pani Ewa była miła zapewniała że wszystko będzie ok... MARTA taniej (1) CUK to jedna z lepszych agencji ubez. jeszcze nigdy tak zadowolony nie byłem.... qwert Wielki POZYTYW (1) Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia... Agnieszka Zużewicz Żenada (1) Dziewczyny wklepują dane w komputer i na tym kończy sie ich rola. Poza tym... Tomek Polecam (1) Polecam klaawin profesjonalizm (1) Polecam wszystkim znajomym za miłą, profesjonalną obsługę, rzadko bywam w... klientka Polecam tą firmę (1) Od 5 lat korzystam z usług jakie oferuje firma Ubezpieczenia od A do Z.... Maja tanio i profesjonalnie (1) polecam wszystkim którzy chcą zaoszczędzić. Pracują tam nie typowi "... paweł super baba (1) wspaniałość stry klient dobra firma (2) Kilka dni temu skorzystałem z ich oferty. Dobrzy są i obiektywnie wybierają,... M. Redzik Tragedia (1) Dodzwonienie się do tego przybytku graniczy z cudem, linia zajęta,... kwr Polecam .. (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz miła obsługa , szeroka oferta,... t. przywłocki Marcin - opinia (1) Jest to Agencja, która ma w ofercie firmę PZU na wyłączność od ładnych paru... Marcin Zaufany doradca (1) Dobra obsługa, konkretna propozycja dla mnie na ubezpieczenie życia wraz z... Adam kompetencja (1) podziwiam kompetencję , fachowość i rzeczowość w materii ubezpieczeń -- w... Józef Respondek Mruffka - opinia (1) bardzo fajna, rzeczowa kobieta, potrafi doradzić w wielu sprawach dotyczących... Mruffka