Polecam Agenta (1) Profesjonalnie doradza produkty ubezpieczeniowe dostosowane do potrzeb... Marzena Kopacz Nie polecam (1) Pani nie potrafi pomóc, ciągle dzwoni do innych i dodzwonić sie nie moze..... Jadwiga Kowalska Ubezpieczenie mojej mazdy - szybko, solidnie i niedrogo. (1) Trafiłem do expertpolisa z polecenia od koleżanki. Miła pani sprawdziła cenę... Andrzej
Bardzo miła obsługa i konkurencyjne ceny (2) Bardzo jestem zadowolony z przemiłej obsługi. Z uśmiechem i rzetelnością... Newans bujda na resorach (1) Sprawdzałem w CUK składkę na mój samochód. Miła pani dała mi tabele z... Roman Super (1) Świetna agentka, dla której liczy się klient a nie kasa. Nowy produkt... Stały klient (10lat) polecam!!! (1) Polecam to biuro, wykupiłem ostatnio ubezpieczenie oc i ac dla auta oraz... Kris Konkretnie i kompleksowo (1) Miła, konkretna i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze można załwawtić... Ania Pol Super Obsługa (1) Potrzebowalem szybko ubezpeiczenie mieszkania do kredytu P.Agnieszka bardzo... quti Profesjonalnie i szybko (1) Spośród kilku ofert wybrano dla mnie najlepszą. Jasno wytłumaczony wariant... Aneta profesjonalnie, miło i skutecznie (1) Sprawnie przedstawiona oferta, wygodna lokalizacja, miła obsługa. Założyłem... Andrzej Firma godna polecenia (2) Bardzo miła i fachowa obsługa,darmowa kawka dla klientów,cukiereczki i... Marcin ja jestem zadowolona (1) byłam w oddziale zgłosić roszczenie z polisy grupowego ubezpieczenia Generali... Magdalena odradzam (...) (1) po zimie nastopilo zalanie doch pomieszczen , oraz pekniecie komina . rumia... ilon solidna i kompetentna firma (1) Od paru lat załatwiam ubezpieczenia wyłącznie w tej firmie. Nie tylko... PP Świetnie przedstawiona oferta i BAAARDZO miła obsługa!!! (1) Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony firmą CUK. Duża ilość oferowanych... Klient z Gdyni ubezpieczenie mieszkania do kredytu (1) można tez dostac oferte na ubezpieczenie mieszkanka do kredytu. Pan mi... madzia Rewelacja (1) Witam chcialbym pogratulowac pomyslu firmie dotyczacego przedstawienia... Klient z Chełmu Kompletny brak kompetencji... (2) osób zajmujących się Otwartym Funduszem Emerytalnym Generali w tym oddziale.... Mateusz ok, rzeczywiście najtaniej (1) kupiłam w tej firmie ubezpieczenie tańsze o kilkaset zlotych, w stosunku do... Alicja