Edward - ocena (2) Miałem przyjemność skorzystać z usług Pani Anety Czoski i z pełnym... Edward Agnieszka - ocena (1) Polecam ubezpieczalnię, w szczególności Panią Karolinę Grzeszczuk :) Agnieszka Agnieszka - ocena (1) jak zawsze profesjonalnie, ekspresowo, z zaangażowaniem- polecam! Agnieszka
makucz - ocena (1) hmm, nie zawsze obsługa jest na dobrym poziomie. podczas ostatniego... makucz Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Karoliną. Zawsze znajduje... Monika Waldemar K - ocena (1) Szybko i rzetelnie uzyskałem propozycje ubezpieczenia mojego mieszkania i... Waldemar K Magda M. - ocena (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Magda M. Michał - ocena (1) Polecam usługi Ubezpieczalni oraz współpracę z Panią Joanną, która w miły i... Michał Mariusz - ocena (1) Najgorsza firma ubezpieczeniowa ergo hestia! Stanowczo odradzam wszystkim!... Mariusz Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Oskar Terech - ocena (1) Pani Zuzia wykazała się ogromną wiedzą i życzliwością. Wystawienie polisy... Oskar Terech Edyta C. - ocena (1) Przy wyborze ubezpieczenia auta skorzystałam z pomocy Pani Agnieszki... Edyta C. Karol - ocena (1) Jest to moje pierwsze ubezpieczenie. Jestem zadowolony z przebiegu całego... Karol Tomasz - ocena (1) Ubezpieczenie OC i AC zawarłem szybko i bezproblemowo. Wszystko zostało... Tomasz Tomasz - ocena (1) Kontynuacja ubezpieczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie, on line, bez... Tomasz M. Węglicka - ocena (1) Od lat korzystam z tej ubezpieczalni i moje sprawy prowadzi p. Agnieszka... M. Węglicka Piotr - ocena (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Piotr Abdur rehman - ocena (1) Alina Kononenko provided excellent service! Despite a language barrier, she... Abdur rehman Krzysztof Pałubicki - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką - kompetentna osoba, zawsze znajdzie... Krzysztof Pałubicki Agnieszka - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w ubezpieczeniu mieszkania Agnieszka