Kris - ocena (1) Jak zawsze najlepsza ubezpieczalnia,pełen profesjonalizm.A Pan Hubert jak... Kris Renata - ocena (1) Bardzo polecam ubezpieczalnie,Pani Karolina dopasowala ofertę do moich... Renata Jerzy - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka, która w pełni angażuje się w dobór... Jerzy
Jerzy - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka, która w pełni angażuje się w dobór... Jerzy Żaneta - ocena (1) Od lat korzystam z usług Ubezpieczalni i jestem bardzo zadowolona.... Żaneta Radosław - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za przemiłą i profesjonalną... Radosław Renata - ocena (1) Miła i sprawna obsługa Renata Wioletta Stefaniuk - ocena (1) Bardzo sprawna, kompetentna i miła obsługa. Wioletta Stefaniuk Łukasz - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa przez Panią Agnieszkę. Polecam. Łukasz Jakub Truszczyński - ocena (1) Bardzo polecam. Z Panem Hubertem współpracuję już kilka ładnych lat. Zawsze... Jakub Truszczyński Małgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam ! Pani Agnieszka co roku pomaga nam w wyborze... Małgorzata Marta - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię na Morenie. Pani Karolina to prawdziwy profesjonalizm... Marta Maria - ocena (1) sprawna, miła obsługa. polecam panią Joannę Różycką Maria Jerzy - ocena (1) Pani Agnieszka Nieliwocka to pełen profesjonalizm - kompetencje, szybkość... Jerzy Ilona - ocena (1) Przemiła i pomocna obsługa, szczególnie Pani Agnieszka. Bardzo polecam Ilona Barbara Białecka - ocena (1) Pani z obsługi miła i kompetentna Barbara Białecka Hubert - ocena (1) Profesjonalne załatwienie. Miła obsługa. Hubert Wdzięczna Klientka - ocena (1) Po raz kolejny nie zawiodłam się na tej agencji i Panu Hubercie. Polisa... Wdzięczna Klientka Alicja - ocena (1) Zarówno na garnizonie jak i na morenie miałam przyjemność zawierania polisy,... Alicja Damian - ocena (1) Wszystko ok, polecam, szczególnie Panią Karolinę Damian