Marek - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Karoliny za pomoc i profesjonalizm Marek Marek - ocena (1) Super obsługa, Pani Karolino tak trzymać Marek Grzegorz - ocena (1) Szybko i sprawnie zawarte ubezpieczenie przy pomocy Pani Karoliny Grzegorz
Maciej - ocena (1) Bardzo sprawnie i bezproblemowo zalatwione OC u Pani Agnieszki Maciej Lukasz - ocena (1) Bardzo polecam, p. Agnieszka bardzo profesjonalna i miła obsługa. Skutecznie... Lukasz Patrycja - ocena (1) Rewelacyjna, perfekcyjna i kompetencyjna obsługa. Duża cierpliwość do... Patrycja Krzysztof Sztuka - ocena (1) Bardzo polecam Pana Huberta. Korzystam z pomocy Pana Huberta od wielu lat i... Krzysztof Sztuka Alicja P. - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Nieliwockiej za przemiłą i profesjonalną... Alicja P. Robert Drankiewicz - ocena (1) Profesjonalny kontakt, oferta i miła obsługa. Polecam agencję i współpracę z... Robert Drankiewicz Sebastian - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm --> Pani Agnieszka N. Dziękuję za miłą i... Sebastian M.T. - ocena (1) Ubezpieczam swoje auto od lat w Ubezpieczalni. Zawsze oferta otrzymana od... M.T. Aleksandra - ocena (1) Szeroki zakres usług - od ubezpieczenia samochodu do wycieczki szkolnej.... Aleksandra Krzysztof - ocena (1) Profesjonalnie !!! Krzysztof Sandra Brzeska - ocena (1) Polecam. Pani Karolina bardzo pomocna i sympatyczna. Profesjonalnie i... Sandra Brzeska Justyna - ocena (1) Wszystko super. Pani Agnieszka, jak zawsze, pełen profesjonalizm. Miło,... Justyna Weronika - ocena (1) Polecam Panią Karolinę, sprawnie. Łatwo i sprawnie poszło postawienie polisy,... Weronika Iwona - ocena (1) Serdecznie polecam ubezpieczalnię i panią Agnieszkę Nieliwocką. Otrzymałam... Iwona Daniel - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnie- bardzo szybko i sprawnie ubezpieczyłem samochód u... Daniel Daniel - ocena (1) Polecam! Sprawnie i szybko ubezpieczyłem swój samochód u pani Zuzanny Daniel ŁS - ocena (1) Dziękuję Panu Hubertowi za znalezienie najkorzystniejszej propozycji... ŁS