Wiesław - ocena (1) Pani z Ubezpieczalni profesjonalnie i rzeczowo zaproponowała ubezpieczyciela... Wiesław Hania - ocena (1) Szybko, panie bardzo pomocne w doborze oferty. Polecam serdecznie! Hania Adam B. - ocena (1) Super fachową pomoc w wyborze polisy Bardzo miła obsługa Polecam Adam B.
Genowefa D. - ocena (1) Pani Agnieszka to super agentka! Wszystko cierpliwie tłumaczy, doradza... Genowefa D. Katarzyna Leleń - ocena (1) Pani Różycka Fachowa, skuteczna,szybka realizacja Katarzyna Leleń A - ocena (1) Jak zwykle p. Karolina była bardzo pomocna A Weronika - ocena (1) Cały proces wyboru oferty ubezpieczania przebiegł sprawnie, profesjonalnie i... Weronika Zuza - ocena (1) Jak zawsze miło i profesjonalnie. Pani Agnieszka spełniła wszystkie moje... Zuza Krzysztof - ocena (1) Co do obsługi szkody w ramach AC musiało być kilka razy odwołanie i zgodziłem... Krzysztof Marlena - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię w Galerii Morena w Gdańsku i współpracę z Panią Aliną... Marlena Łukasz - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Agnieszkę. Pani Agnieszka zaproponowała ofertę... Łukasz Anna - ocena (1) Serdecznie polecam. Zawarłam polisę z Panią Joanną i jestem bardzo zadowolona Anna Katarzyna - ocena (1) Super załatwiona sprawa. Pani Joanna szybko ale też dokładnie wyjaśniła... Katarzyna Krzysztof - ocena (1) Pani Alina jest przemiła i mega profesjonalna. Polecam Krzysztof Swietłana Krzemińska - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w znalezieniu... Swietłana Krzemińska Karolina - ocena (1) Już kilka lat korzystamy z pomocy Pana Huberta z Ubezpieczalni i nigdy się... Karolina Borys - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Przedstawiono mi oferty różnych towarzystw, różne... Borys Dorota - ocena (2) Bardzo cenię sobie współpracę z p. Agnieszka od wielu lat. Duży wybór ofert i... Dorota Jaroslaw Formella - ocena (1) Pani Joanna Różycka bardzo profesjonalnie i bardzo rzetelnie podeszła do... Jaroslaw Formella Anna - ocena (1) Serdecznie dziękuję p. Julii za pomoc w przygotowaniu polisy na wyjazd... Anna