Wojciech M. - ocena (1) Najlepsza Age tka ubezpieczeniową w 3miescie. Wojciech M. Zdzisław - ocena (1) Super szybka, sprawna i satysfakcjonująca obsługa. Zdzisław Izabela - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Julię Terenowicz-bardzo miła, pomocna i wszystko... Izabela
Mariusz - ocena (1) Wszystko fachowo i na czas. Mariusz Michał - ocena (1) Jak zwykle rewelacja. Korzystam z usług od wielu lat i nie zamierzam... Michał Wojciech Z - ocena (1) Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo i błyskawiczny kontakt. Pani... Wojciech Z Dawid G - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Pani Julii Terenowicz, wszystko sprawnie załatwione :) Dawid G Magdalena - ocena (2) Świetne Towarzystwo Ubezpieczeniowe i przede wszystkim Pani Aleksandra,która... Magdalena Ryszard - ocena (2) Najważniejsza firma, super i konkretna obsługa i pomoc w doborze ubezpieczenia.. Ryszard Nowy lojalny klient! - ocena (2) Bardzo przyjemne spotkanie. Szukałam ubezpieczenia na życie, ale nie... Nowy lojalny klient! Zybix - ocena (2) Spoko jest. Kończyło mi się oc dla daci. Myślałem czy może kupić assistance i... Zybix Mirek - ocena (2) Pełen profesjonalizm, w jasny sposób wytłumaczono mi jak działa ubezpieczenie... Mirek Katarzyna - ocena (1) Pani Asia Różycka super doradca polecam z całego serca:) Katarzyna Jerzy - ocena (1) Gorąco polecam usługi tej Agencji - jakość obsługi, kontakt z klientem i... Jerzy Olaf H - ocena (2) Ogromne podziękowania dla Pani Moniki za profesjonalizm i wsparcie! Dzięki... Olaf H Magda - ocena (2) Dziękuję za profesjonalne doradztwo kredytowe. Doceniam Pani zaangażowanie w... Magda Karol - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Karol Robert - ocena (1) Oceniam biuro ubezpieczeń jak najlepiej. Świetna obsługa Pani Agnieszki,... Robert Alina - ocena (1) W dniu 15 stycznie zgłosiłam szkodę w Ergo Hestia, po tygodniu odbyły się... Alina Wanda - ocena (1) Polecam usługi Pani Julii Terenowicz. Profesjonalna obsługa, miły i szybki... Wanda