Ul nad rozlewiskiem, polarna

Co ta za #@@rwa półmózg od czwartku wieczorami wali basami w okolicach Polarnej lub Nad Rozlewiskiem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ul nad rozlewiskiem, polarna

W czwartek na ulicy Polarnej patusy jakieś puszczały bassy na pół okolicy. Dziecka nie mogłam uspać, nawet w ogrodzie człowiek nie posiedzi bo nie każdy ma ochotę słuchać dudnienia a to było słychać z okolic Kruszyńskiego. Patrol policji uciszył ich może na godzinę... Współczuję sąsiadom tych lewusów...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jaki to adres? Chyba za mało osób na policję zgłasza skoro dalej grają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie wakacje są, trochę wyrozumiałości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Chyba sobie jaja robisz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety tez mieszkam na ul. Polarnej i to slyszalem jakas masakra jak ktos grał jakby bebny i perkusja. Jednak to nie pierwszy raz boje sie ze ktos tam mieszkajacy gra na instrumentach i to nie bedzie pierwszy i ostatni raz :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zglaszać na Policje. Naprawdę nic Wam za to nie grozi. W tym utrata anonimowości. A jak patrol przyjedzie kilka razy to dostaną mandat. Nawet do 5000 pln a w przypadku uporczywego nie stosowania się są dalsze konsewkencję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Mieszkam jakiś kilometr od Polarnej i wczoraj/dzisiaj o drugiej w nocy jeszcze było to słychać. Masakra, totalny brak szacunku dla sąsiadów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mieszkańcy z ulicy mowili ze beda zgłaszać, nikt nie daje pozwolenia na hałas w godzinach nocnych i porannych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zapomniał wół jak cieleńciem był
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

No właśnie nie pamięta bo zawsze kultury i szacunku do innych uczono.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kupcie sobie zatyczki do uszu i po sprawie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wypowiedź na poziomie. Kup sobie słuchawki i po sprawie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

I pewnie okulary spawalnicze, żeby nie widzieć pozostałych i**otów ? Wiesz, można i takimi metodami , ale to nie załatwia sprawy .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tak bedziemy zgłaszać :) większość mieszka tu osób z małymi dziećmi i nie będziemy tego tolerować po ciszy nocnej 22-6
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

W Polskim prawie nie ma czegoś takiego jak cisza nocna. Jest zakłócanie spokoju. Tu są osiedla mieszkalne i tereny rolnicze. Hałasujący traktor, kombajn itp są dozwolone. Muzyka na cały regulator czy głośny quad? Już nie nawet w ciągu dnia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ahh to Bojano nawet nie wie, że nie ma w prawie czegoś takiego jak cisza nocna. Takie coś to możesz mieć w hotelu lub ośrodku turystycznym. Mieszkańcy Bojana to normalnie 3 Świat, typki typu nie wiem, ale się wypowiem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie ma ciszy nocnej. Nie można zakłócać spokoju nawet w ciągu dnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma czegoś takiego jak cisza nocna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Problem jest taki że nikt nie zgłasza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Otóż to zgłaszać. Bo inaczej patologii się nie pozbędziemy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Znowu na Polarnej naparzają discopolo na pół osiedla. Kto teraz wzywa policje? Jak się nikt nie zgłosi to mogę sama zadzwonić znowu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

według Pani kolegów nie ma jeszcze 22 także pozdrawiam imprezowiczów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to nie robi czy 22. Panowie nie są na obozie szkolnym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Trochę nieładnie nazywać sąsiadów patologią jak grają na instrumentach muzycznych lub mają np. urodziny dziecka (dzieci z natury są żywiołowe i głośne) -może lepiej porozmawiać niż dzwonić na policję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słuszna uwaga, ale wiadomo jak to sąsiedzi z Bojana lepiej obrażać anonimowo na forum
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Urodziny dziecka do 2 w nocy przy akopaniamencie techno, disco polo? Przestań się ośmieszać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Znowu impreza na polarnej ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tym razem obok... Na początku ul. Nad Rozlewiskiem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obczajcie jakie dobre numery https://www.youtube.com/watch?v=3BrmCFg1UQU
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nad rozlewiskiem super imprezy dawajcie głośniej ta muze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Muza to Pikuś, mieszkam w pobliżu i nic tak nie irytuje jak drące ryja dzieci od rana. W wolną niedziele by człowiek pospał, ale nie bo "bombelki" się bawią w ganianego. Co gorsze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Bo w polsce jesteśmy jeszcze 10 lat tyłu. Nie dba się o ciszę. I nie chodzi mi o całkowitą. Tylko względną. Tak aby nasza aktywność nie przeszkadzała innym. Jak mam do zrobienia jakąś głośną pracę w ogrodzie to staram się to wykonać od razu po pracy albo w sobotę do południa, jak dzieci się rozkręcą z krzykiem to je uciszam, jak organizuję imprezę w ogrodzie to muzykę o 22 wyciszam( już nie mówiac o basach, które się niosą czasami po 300 metrów). Niestety wiem, że od większości tego samego oczekiwać nie mogę. Bo u nas albo ktoś tego nie pojmuje, albo robi to na złość.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie wiem czy 10 lat starczy. Ludzie tu myślą że wolnoć Tomku w swoim domku znaczy że na swojej działce mogą robić co chcą, zupełnie odwrotnie to rozumieją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O i znowu się nazlatywały krasnoludki minusowaćxD Uroczy jesteście:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Teraz tak już jest . Jak 500+ mordy wydzierają cały dzień to mamusia z tatusiem słyszą , że jeszcze nic sobie nie zrobiły i żyją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...