Umi Ramen

Bistro Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 36-38

Jowisz - opinia (1) Serdecznie polecam udon vegan. Tak pyszny, że płakać się chce. Bardzo... Jowisz Lili - opinia (1) Knajpa wyglada dobrze , spoko obsługa ale niestety w ramenie dobry był tylko... Lili Łukasz - opinia (1) Zamówione dwie zupy: - mazemen - bardzo smaczna ale dostarczona zimna,... Łukasz
Kokardka - opinia (1) Najlepszy ramen w trójmiescie! Super wystrój i mega miła obsługa! Kokardka Judyta - opinia (1) polecam ! Bardzo fajny spójny wystrój, czysto i schludnie. Miła obsługa... Judyta Byłem i polecam (1) Pyszne buliony, smak wywaru mniam i jakość produktu bardzo dobra. Duże porcje... Robert Najlepsze żarcie w 3m!!!polecam (1) a więc w skrócie ogólnym wszystko na 6 i koniec dyskusji ;) pozdroooo pietrek i oliwka z dolnego esope Suguremashita (1) Naprawdę blisko tego co jadłem w Japonii.. dobry makaron, ciekawe kompozycje,... SamurajJack Bardzo średnio i bez wiedzy (2) Moja pierwsza wizyta tutaj na pewno będzie ostatnia. Nowy lokal... Jack Bardzo lubie to miejsce (1) Nie opisze czy to typowy Ramen bo w Japonii nie bylam ale ten na... Aga