Gracjan - opinia (1) Super sympatyczna pani Dorota Z duza wiedza. Rozwiala wszystkie moje... Gracjan Polecam!!!☺ (1) Trafiłam przez FB i nie żałuję swojej decyzji- klimatyczny wystrój,fachowa... Shakira Depilacja laserowa- polecam! (3) Jestem w trakcie serii zabiegów depilacji laserowej, efekt jest widoczny już... Magda
Niesamowite efekty i super profesjonalizm (2) Po prostu polecam-efekty przeszły moje najsmielsze oczekiwania debi Depliacja Laserowa- Rewelacja (2) Wykonałam już 5 zabiegów depilacji bikini i 4 całych nóg. Jestem Bardzo... Ewelina Epilacja - 1000% mój klimat! (2) Jestem NAPRAWDĘ zachwycona epilacją. Ledwo się powstrzymałam od dania samych... Aichie Depilacja -suuuper (2) Jestem w trakcie sesji usuwania owlosienia .Jestem bardzo zadowolony.Zabieg... facet Usta - rewelacja (2) Witam wszystkich, jestem po zabiegu powiększenia ust. Zawsze chciałam sobie... daga Bardzo dobre centrum - polecam (2) Witam, wszystkich. Zdecydowałam się na ten salon/centrum z racji aktualnej... renia15 Świeżo po... (2) Dziś na dzień kobiet dostałam od męża kartę podarunkowa właśnie do tego... Jerzyna Daje 5 (2) Jak dla mnie w pełni bardzo dobry salon - ocena bdb jak nic. Obsługa klienta... piv Udana wizyta (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Na próbę wykonałam tylko... mar75 Również zadowlona (2) Namówiła mnie koleżanka, twierdząc że salon bardzo fajny i atrakcyjny cenowo.... bożena Kojlena wizyta - dalej polecam (2) Tym razem zdecydowałam się na wykonanie zabiegu - wcześniej byłam jedynie... michalina Warto, naprawdę warto (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani sympatyczna, salon ładny, cena również dość... pusta Pozostaje tylko potwierdzić (2) Widzę, że nie jestem pierwsza wystawiając pozytywną opinię. Również jak moje... janina Genialnie (2) Dla mnie po prostu genialne paznokcie. Fajna cena, dobra atmosfera a salon... szuszi Bardzo dobry salon (2) Poszukiwałam zabiegu bezpiecznego i dającego efekt. Zdecydowałam się na ten... pipi Najlepsi w okolicy (2) Moim zdaniem najlepszy salon w okolicy, szczególnie jeżeli chodzi o... wapi Polecam ten salon (2) Byłam zrobić tylko paznokcie aby zobaczyć co i jak. Jestem bardzo zadowolona... nora