Polecam osobom początkującym. (1) Polecam szkołę osobom rozpoczynającym przygodę z j. angielskim. Lektorka miła... Absolwentka Tegoroczna maturzystka (1) Pani Anna przygotowywała mnie do matury z j. polskiego i angielskiego w tym... Patrycja Polecam zajęcia z Panią Anią (1) Super nauczyciel, z podejściem. Przywiązuje wagę do jakości swoich zajęć.... MM
gorąco polecam! (1) jestem bardzo zadowolona z nauki języka, miła pani, cierpliwa, spokojna... Ewa Polecam szkołę językową UNIWERSA (1) Skuteczne nauczanie w miłej atmosferze, gorąco polecam! Od lak kilku uczę się... Ewa nauka języka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły. Zapisałam dwójkę moich dzieci i... Joanna Rewelacja (1) Polecam serdecznie wszystkim Panią Anie, pełen profesjonalizm zaangażowanie... Kasia Łysiak Polecam! (1) Wspaniała kadra z ogromną pasją i wiedzą. W szczególności polecam Panią Anię... Monika K. Pełen profesjonalizm ! (1) Szczerze polecam. Współpracuję z nimi od jakiegoś czasu i jestem bardzo... Przemysław Jak najbardziej polecam! (1) Pani Ania uczyła mnie angielskiego od totalnego zera. Zawsze coś wynosiłem z... Robi Zachwyt :) (1) Szkoła intrygująca, inna niż pozostałe. Niecodzienne podejście do kursanta.... Joasia Najlepsi! (1) Bywałam już w kilku szkołach językowych w Trójmieście, tych bardziej i tych... Anna Super (1) Do szkoły trafiłam z polecenia i miło się zaskoczyłam, bo już podejść do... Kinga