IDEALE na moja prozbe zorganizowalo Spa Party dla mnie i moich gosci. Bylysmy we cztery i swietnie sie ubawilysmy. Na samym poczatku jak sie pojawilysmy bylo dla nas przygotowane wspaniale sniadanie razem z Szampanem:) nastepnie oddalysmy sie w rece kosmetyczek ktore nam zrobily peeling, masaz aroma na cale cialo. Po malej przerwie na szampana zrobiono nam zabiegi upekszajace. Na sam koniec zaproponowano nam wykonanie makijazy i lunch:). Spedzilysmy fantastyczne 5h w IDEALE , wyszlysmy wypoczete, doprezone, pachnace, odmlodzone a co najwazniejsze w fantastycznych humorach ( nie tylko za sprawa owego szampana). Nie obylo sie bez prezentu od gabinetu dla solenizantki, za co bardzo dziekuje!!! Ahhh bylo cudownie i pragne w swoim imieniu i moich gosci podziekowac. Goraco polecam zorganizowanie sobie takiego dnia/urodzin....niezapomniane wrazenia:)
Warto wspomniec ze organizacja tego przyjecia byla zapieta na ostatni guzik!

Jestem stala klientka IDEALE i musze przyznac ze obsluga klienta jest na najwyzszym poziomie, a panie kosmetyczki ( szczegolnie p. Dominika) sa fachowcami ktorzy znaja sie na swojej pracy! Pani Malgosia zawsze usmiechnieta i wspaniala organizatorka.