Urodziny 3 latka -gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam,
Czy możecie polecić mi jakieś ciekawe miejsce na urodziny synka. Zależy mi na fajnym animatorze, który ogarnie 9 dzieciaków i żeby impreza nie kosztowała krocie. Najlepiej jakby to były okolice od Oliwy, Przymorza, Wrzeszcza, Suchanina czy Moreny, ale inne inne miejsca też wchodzą w grę.
Niestety mieszkanie mamy zbyt małe na taką gromadę dzieciaczków i jeszcze do tego rodzice więc odpada.
Będę wdzięczna za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Urodziny 3 latka -gdzie?

Galeria morena tam jest fajny plac dla mniejszych dzieci:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kawa i Zabawa na Zaspie :) super plac dla młodszych dzieciaczków, fajne Panie aminatorki, pełen profesjonalizm!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, Kawa i Zabawa to miejsce bardzo fajne tylko panie wyliczyły za moją gromadkę dzieciakow spora sume, a jeszcze dochodzą rodzice i poczęstunek dla nich więc impreza bardzo drogo nas by wyniosła :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dla 3latka to Kawa i Zabawa. Ale tanio nie jest.

Podczepiam się pod pytanie :).
Czy macie jeszcze jakieś propozycje?

Ktoś pisał powyżej, że Kawa i zabawa to pełen profesjonalizm - pozwolę sobie dodać coś od siebie. Pierwszy kontakt osobisty - całkiem miło i przyjemnie (chcieliśmy tam zorganizować urodziny dziecka). Pani (właścicielka) poprosiła o wypełnienie ankiety, sprawdziła termin, powiedziała, że jest wolny i nas zapisuje. Mieliśmy jeszcze tylko przemyśleć godzinę rozpoczęcia imprezy. Obiecała nam że jeszcze tego samego dnia wieczorem przyśle mailem cennik. Minął dzień, dwa, tydzień a cennika nie widać. W końcu tam zadzwoniłam i usłyszałam, że jest jeszcze czas i że dopiero zaczynają wyceniać imprezy w tym miesiącu. Minął kolejny tydzień i odebrałam telefon "Dzień dobry, tu Kawa i zabawa, Państwo mieli mieć imprezę u nas tego i tego dnia ale niestety zaszła pomyłka, ten termin jest zajęty, mogę Państwu zaproponować inny". Podziękowałam. I to tyle na temat profesjonalizmu...

Inne tematy z forum

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...