Urodziny dla dzieci

Zorganizowaliśmy 10-te urodziny dla naszego syna.
Arena jest zupełnie nieprzygotowana do organizowania imprez dla dzieci. Nie ma żadnych zabezpieczeń dla dzieci. Nikt dzieci nie pilnuje. Nie ma instruktora, który by chociaż na początku wszedł na arenę z dziećmi. Jak się nie zabiją na betonie i schodach to dobrze. Pani z obsługi jest kompletnie niezainteresowana. Wydała dzieciom kamizelki i karabinki i to wszystko. Może jej tam w ogóle nie być. Mój syn rozbił głowę. Nawet nie wstała żeby w czymkolwiek pomóc, zainteresować się. Skandal.
Nie ma miejsca gdzie można by było przygotować poczęstunek dla dzieci. Stoją dziwne fotele i małe rozsuwające się stoliki w przedsionku, z którego wchodzi się na arenę. Żeby umyć ręce trzeba wejść do jedynej toalety, która znajduje się na ciemnej arenie. Tam nie ma żadnych warunków, żeby zorganizować imprezę a szczególnie dla dzieci. Jest ciasno. A bezpieczeństwo dla dzieci- nie ma go wcale. Jest to miejsce gdzie imprezy urodzinowe dla dzieci nie powinny się odbywać. Właściciel nastawiony jest tylko i wyłącznie na zysk. Wszystko jest zrobione jak najmniejszym kosztem.
A dzieci- były zachwycone. Spocone. Ale to chyba nie tylko o to chodzi.
Odradzam!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Urodziny dla dzieci

Klaudia!!!!! BZDURA!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Urodziny dla dzieci

niestety ja to potwierdzam, moja 8 letnia córka też była i na szczęście nic się nie stało ale to lokal dostosowany dla dorosłych i młodzieży a nie dzieci z podstawówki a obsługa to żenada jakby mieli wylanenawszystko i wszytskich !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1