Serdecznie polecam KAŻDEMU! (1) Świetna zabawa! Wyprawiłam chłopakowi w tym miejscu urodziny, mogliśmy... Beata Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! (1) Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! Byłem, widziałem, przyjdę... Tom nie polecam (4) ogolem jedno wielkie nieporozumienie, warunki w jakich czlowiek sie przebiera... szu
Bardzo rozczarowujące (2) Niestety wrażenia z rozgrywki są bardzo słabe. Sprzęt jest bardzo... Jack Arena LaserTag - Opinia (1) Niestety moje wrażenia nie są zbyt ciekawe. Sprzęt jest przestarzały i mocno... Kris Urodziny dla dzieci (3) Zorganizowaliśmy 10-te urodziny dla naszego syna. Arena jest zupełnie... Klaudia polecam! (1) Super rozrywka zarowno dla mezczyzn jak i kobiet! Można sie niezle zmeczyc... gosia labirynt super, szkoda że obsługa temu nierówna :( (1) kocham lasertaga i sam labirynt jest naprawdę super, szkoda tylko że pani... voopeem Mam mieszane uczucia, co do wrażeń o tym obiekcie (2) W zeszłym roku razem ze znajomymi zorganizowaliśmy w LaserTag Arena Gdańsk... Marek NAPRAWDE POLECAM (1) Wybraliśmy się ostatnio ze znajomymi, naprawde świetna zabawa zamiast kolejny... Monika Super zabawa gorąco polecam! (1) Nie myślałem, że to takie fajne, dałem się namówić i teraz często będę tam... Kret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) spoko obsługa,dobry sprzęt,fajny klimat,przystępne ceny,polecam każdemu ! skrit Polecam! (1) rewelacyjny sprzęt, czyste kamizelki, fajne karabiny, miła obsługa, wogóle... M.