Urodziny

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Macie jakieś sprawdzone miejsce na urodziny dla dziecka? Byłyby to podwójne urodziny - 1 mojej córki i 6 mojego syna. Zależy mi na miejscu, gdzie dorośli mogliby posiedzieć, a kilkuletnie dzieci niekoniecznie:)
Przychodzi mi do głowy tylko Babycafe, ale może znacie jeszcze jakieś fajne miejsce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Urodziny

Ja organizowałam w Domu Uphagena na Starówce. Rodzice mają do dyspozycji takie pomieszczenie z aneksem kuchennym, dzieci -poczęstunek w sali rycerskiej, zabawa w różnych pomieszczeniach. W cenie animator, zabawa połączona z lekcją historii. Temat urodzin do wyboru z pośród kilku. Koszt chyba ok. 300. Wszyscy generalnie bardzo zadowoleni, na pewno było to coś innego niż wszystkie urodzinki na których bywaliśmy do tej pory.

A jest tam miejsce na oficjalny obiad dla rodziny?

Juz polecałam w innym wątku Centrum Zabaw Twórczych: http://forum.trojmiasto.pl/Polecam-urodziny-w-Edwardzie-t225958,1,160.html . Duzo miejsca, super zabawy dla dzieci, a rodzice moga sobie posiedzieć w osobnej salce. "Edward" ma teraz fajne promocje na urodziny.

Obiad to byłoby ciężko. Ja miałam kawkę, herbatkę, ciasto.

hej
ja zamwoilma pizze dla drorsłych i dzieci i organizwalam urodziny w edwardzie

bylo super! polecam w 100%

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...