Polecam (1) Wspaniały lekarz, widać że posiada ogromną wiedzę. Od razu zdiagnozował mój... Mariusz P PIERWSZY kompetentny lekarz (1) Pierwszy kompetentny lekarz, który powaznie podszedł to problemu z którym... Karola Tomasz N. - opinia (1) Lekarz naprawde godny polecenia.Problem zdiagnozowany na wizycie.Szybkie... Tomasz N.
Niestety słabe leczenie (1) Byłem u p. doktora ze stanem (po)infekcyjnym. Niestety otrzymałem złą... Jarek podwójna jakość?? (2) Zachęcony opiniami próbowałem skorzystać z porady w ramach NFZ. Szczerze... niewdzięczny pacjent Wybitny specjalista urolog, lekarz z powołania. (1) Leczyłem się od sześciu lat u kilku urologów na zapalenie prostaty, miałem... Władysław S Lekarz profesjonalista (1) Dr Artur to lekarz- fachowiec ale i lekarz- człowiek. Super podejście ,... nonnea Dobry lekarz (1) Pan doktor Artur Ruciński mnie niedawno operował. Wszystko poszło świetnie:... Wiesław odpowiedni czlowek na odpowiednim miejscu (1) po pierwsze lekarz ten nie patrzy na czlowieka jak na chodzacy portfel po... Mikolaj H Bez wątpienia jeden z lepszych o ile nie najlepszy urolog w trójmieście… (1) Od kilkunastu lat mam problem z powracającymi zapaleniami pęcherza. W tym... G.K. goraco polecam (1) Gorąco polecam bardzo miły lekarz fachowiec w pełnym tego słowa znaczeniu... ptysiu Najlepszy urolog w Trójmieście (1) Poszłam do lekarza poniewaz mialam powazny problem i żaden poprzedni urolog... pacjentka