Urząd Miejski w Gdańsku

Urzędy miejskie

Gdańsk, Nowe Ogrody 8/12

WUAiOZ (1) Bardzo jestem zadowolona z fachowej pomocy i wyjaśnień p. Barbary z... Krystyna fatalna i niekompetentna obsługa (2) kilkukrotnie już w historii prowadzenia swojej działalności gospodarczej... mariusz A.Wallner - opinia (1) Niestety ja mam zgoła odmienną opinie na temat pracy tego urzędu . Trudno... A.Wallner
Partyzantów polecam (2) Dziś w ciągu godziny załatwiłam meldunek, dow. Osobisty oraz prawo jazdy.... Kasia Urzad miejski w gdańsku do wymiany (4) Nawet sobie nie zdajecie ile jest wolnych mieszkań komunalnych w gdańsku,taka... KAMELEON Zespół Obsługi Mieszkańców Nr 1 ul. Partyzantów 74 (1) Bardzo miłe zaskoczenie, sympatyczna i pomocna obsługa. Termin, pomimo... goo Urząd Miejski na ul. Nowe Ogrody - numerki (1) Jakiś czas temu wprowadzono tam system numerkowy, co teoretycznie powinno... yxz Ocena pozytywna (2) W Gdańskim Urzędzie Miejskim zawsze spotykałam się z życzliwością i pomocą ze... Magda Urząd Stanu Cywilnego (2) brak elementarnej wiedzy na temat swojego stanowiska pracy, urzędnicy nie... Anna Boleń unikaj wydziału komunikacji na ul.milskiego (3) to jest jakaś porażka praca tego wydziału pracownicy jawnie lekceważą... petentka antypatyczna urzędniczka w lokalówce (1) w lutym 2014r. miałam wątpliwą przyjemność dostarczyć komplet dokumentów do... petentka przyjazny urząd (1) chciałabym pochwalić przemiłą Panią, która w dniu dzisiejszym zajmowała się... zagnywacz To miejsce to poprostu zenada (2) Zero profesjonalizmu, manier i jakiejkolwiek inicjatywy ze strony ludzi tam... Dre8 Brud,smród i ubóstwo (1) Moje miasto mieni się otwartym dla turystów.Oto w skrócie opinia moich... Janusz Coś się zmienia!!! Brawo za pokój dla matki z dzieckiem!!! (1) Nie ocenię niczego poza pomysłem na pokój oraz wspaniałomyślnością jednaj z... Ma nuda i zniechecenie (3) zakladalem dzialalnosc gospodarcza,pani w informacji na pytania wykraczajace... Jacek Winda w Urzędzie Miesjkim w Gdańsku (1) Od jakiej strony w Urzędzie Miejskim jest winda? Muszę jechać tam z osobą... Paweł trasa rowerowa przy ul Myśliwskiej (24) chciałabym wiedzieć kto odpowiada za tak idiotyczne oznakowanie trasy... Ewa chamstwo i prostactwo (1) radzę zmienic panią która przyjmuje wnioski do wydawania dowodów niejaka... zniesmaczona porażka na chełmie (1) To co dzieje się na Chełmie w rejstracji pojazdów to jest skandal i granda.... Bunia