Urząd Parodii chyba :/

Temat dostępny też na forum: PUP Gdynia
Też byłam tam na stażu i zrezygnowałam, bo dali mnie do śmierdzącego i zakurzonego archiwum w którym burdel taki, że brak słów. A co do Tych wszystkich Świętych Krów tam pracujących, to tylko jedno słowo przychodzi mi do głowy: BIURWY
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

biurwo !

nie można samemu zrezygnować ze stażu, więc może nie pisz tak wielko-pańsko, gdybyś po stażu dostała angaż, nie szukałabyś miejsca gdzie tu można by obsmarować innych. Wstydź się poziomu i kultury. Wiadomo, że staż nie polega na pałacach.
Szkoda mówić ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: biurwo !

hehehe :D nie można?? nie rozśmieszaj mnie proszę bo jak widać nie masz pojęcia o czym mówisz :D

I może powiesz jeszcze, że najciekawsze oferty pracy zanim dojdą do interesantów, nie są najpierw rozprowadzane po rodzinach Pań tam pracujących? :D

że-nu-a
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: biurwo !

Byłam na stazy ponad 3 miesiace i uwazam ze sie duzo nauczyłam.Fakt archiwum jest jednym z miejsc gdzie mozna nauczyc się mało,ale równiez mozna poznac program e pulsa.W cv staz w urzedzie pracy wyglada fajnie,poza tym mozna nauczyc się ustawy która jest potrzebna.Ja wiem juz wszytko ktory pokoj jakie sprawy załatwia:)Pozdrawiam wszytkie urzedniczki !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3