Urząd Skarbowy w Wejherowie

Urzędy skarbowe

Wejherowo, Sobieskiego 346

PCC (2) W piątek wartość samochodu u Pani w okienku na sali obsługi 27.000 zł. w... Sylwia zaświadczenie (1) Dzwoniłam dzisiaj odnośnie wystawienia zaświadczenia na którym mi bardzo... linda Dno, dno, dno (1) Nie wiem co mnie podkusiło żeby przenieść rozliczenie do Wejherowa. To... Dorota
obsługa (1) Obsługa w US stara się być miła i uprzejma, ale to co się dzieje ze zwrotami... Ula zwrot podatku za 2015 rok ........!!!! (4) MASAKRA i jakaś KPINA !!!! złożyłam pit 28 lutego co oznacza że już dawno... Lidka Zwrot (2) Zlozylam e deklaracje w marcu ...i nadal brak zwrotu ...a nie dlugo mijaja... Alicja Szkoda słów... (1) Kto kontroluje urzędy skarbowe? Przez wiele lat mieszkalismy w Gdańsku i ze... Asia Kpina ! (1) Urzad Skarbowy w Wejherowie to jakas kpina nie mowie tutaj o wszystkich... Sylwia Wydanie wniosków (1) Bardzo dziękuję przesympatycznej Pani z stanowiska nr 12, która w sprawny... Niepoczołowiczanka Urzad Skarbowy Wejherowo (1) Jestem mile zaskoczona uprzejmoscia i kompetencja pracownikow z ktorymi... Iwona Zwrot podatku (1) Witam ja czytałem się różnych opon i o Urzędzie Skarbowym w Wejherowie i... Piotr zaświadczenie (1) ponad 3 tygodnie temu wysłałem wniosek o zaświadczenie wraz z dowodem wpłaty... podatnik zwrot podatku za 2015 (2) Za 5 dni mina 3 m-ce od złożenia ELEKTRONICZNIE zeznania podatkowego, czekam... Mia opieszalosc i nie odbieranie telefonu (1) jak mam wytlumaczyc dzieciom ze nie pojada na oboz bo US nie zwraca podatku,... rafal zwrot (1) Pit złożony 7 marca i nic dzis mamy 19 maja poczekam do 7 czerwca a potem... krzysztof Tragedia (1) Beznadzieja za tydzień zbliży się termin 3-miesięczny na zwrot podatku i co... DDD Arogancja pracownicy (2) Widać po co urzad skarbowy w Wejherowie jest powołany . Chce od nas tylko... Porazka222222 telefon (2) Telefon zajęty - czyżby specjalnie? 24/dobe... To aż nie możliwe.. :/ zna... Rumianka podatki od 10 lat (1) Drodzy Państwo od 10 lat rozliczam się w US w Wejherowie. Wcześniej byłem 15... Bartosz Rutkowski zwrot podatku (2) Pit za 2014 został złożony elektronicznie 7 kwietnia i oczywiście do tej pory... ep