A jednak..:-) (1) Nieprawda:) można załatwic przez telefon, oczywiście sprawy, które przez... krzysia informacja telefoniczna (1) wyczerpująco i uprzejmie Anna OK (1) Kilka razy załatwiałam różne sprawy i muszę przyznać, że jestem bardzo... Sylwia
znismaczona - opinia (1) poczta jak poczta. gorzej z obsługą klienta - dużo ponieżej przeciętnej.... znismaczona RENE - opinia (1) Czuje sie tutaj dobrze. RENE zadowolenie (1) Byłam dziś w w/w zusie.Jestem zadowolona,zostałam obsłuzona miło i sprawnie. Joanna super!! (1) poziom naprawde wysoki, sala treningowa wylozona matami, shihan prowadzący... Karola super (1) polecam maszka Pomyłka ... (1) brak pomocy, brak kompetencji - kiedy poprosiłam o wyjaśnienie sprzecznych... Red odnosnie informacji (1) udzielono informacji telefonicznej b.uprzejmie i konkretnie lech Ehh obsługa (1) Bardzo nie miła obsługa, już drugi raz zaginęła mi paczka po zwróceniu się do... Marcin Wspaniała parafia ! (1) fajna parafia, dużo się w niej dzieje. XYZ Interwencja w spraie zakłócania ciszy nocnej (2) Szybko sprawnie i bardzo skutecznie.REWELACJA!!! wojtek Gratulacje (1) Przy tak małym wkładzie szefostwa i finansów zasługujecie na pochwałę Morbit Anna M. - opinia (1) wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie...Księże Piotrze-ten czas wielkopostny... Anna M. Szczerze polecam ! (1) Klub biedny ale ludzie stanowią jefgo największy skarb. Jesli szukasz dla... Albatros Bardzo klimatyczne wnętrze (1) Bardzo klimatyczne wnętrze mc Bardzo ładny zimą (1) Braliśmy ślub w tym kościele, przez co ocena może być nieobiektywna :) ale... m&m POTWIERDZAM- PORAŻKA (1) W ostatnich 2-3 miesiącach kilkakrotnie zdarzyło mi się otrzymać awizo pomimo... gdynianka WIELKA POMYŁKA!!! (1) Postanowiłam zacząć od oceny na stronie internetowej, aczkolwiek zamierzam... Katarzna