A podobno walczymy z pijaństwem za kierownicą... (1) Niestety nie mogę napisać pozytywnej oceny. Na wezwanie do stłuczki... Magda Brak słow!!! (1) Zgadzam się i to w 100%,że obsługa w UP jest żenująca.Gdy miałam tam iść to... Klusia niestety cmentarz coraz bardziej zaniedbany (1) cmentarz brudny to prawda natali
wypowiedz fachowcy (1) ble te trojkaty. czemu wszystkie koscioly musza miec jakies nawiazanie do... Ula L. Najlepszy Urząd Skarbowy w Trójmieście (1) na codzień mam kontakt z wieloma urzędami skarbowymi, ale w tym jest miła... wojtek KrolewnaSniegowa - opinia (1) Miałam już okazji doświadczyć upokorzenia ze strony "pań... KrolewnaSniegowa parafianka (1) nowy kościół jest coraz piękniejszy - widać zmysł artystyczny Ks. Proboszcza... Coffee Szybka pomoc (1) Dnia 5.09.2009 wzywałam strażaków w celu pomocy w uwolnieniu zaklinowanego w... Urszula Preiss Dodzwonienie się / rozpatrywanie sprawy od maja ! (1) TO SKANDAL DZWONIŁAM PRZEZ 15 MINUT NA 4 NUMERY,KTÓRE MAM I POD ŻADNYM NIKT... Paulina z Gdańska ... (1) hm... Uwielbiam ten kościół... Z księdzem Łukaszem miałam przez 2lata religię... Ania Zdałam za drugim podejściem (1) Opinie o egzaminatorach są rzeczywiście negatywne. Mi się jednak udało trafic... Magda Wspaniały kościół, wspaniała parafia (1) Najpiękniejszy kościół z tamtego okresu. Niesamowity klimat, architektoniczne... Paweł Drożdż Najlepsza parafia z jaką miałam styczność (1) Dzięki księżą misjonarzom czuje się bliską obecność Boga i to jest... marta BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO (1) NIE MOGĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z ODDZIAŁEM - JEST TYLKO JEDEN NUMER TELEFONU!!!! I... EWA WĄSIKOWSKA Brak kultury i obiektywnosci. (1) Wasze interwencje nadawac by sie mogly do czolowek wielu gazet. Szanujcie... Andi anna rzeppa - opinia (1) Kościół ten to serce Gdyni, zawsze organizowane są tu uroczystości... anna rzeppa Dziękuje :) (1) Pierwszy raz w życiu spotkałem sie z taka miłą i profesjonalna obsługą ,... Artur przecietnie (1) przeciętnie bez fajerwerków zakład jak każdy inny aleonora Rozboje na Wejhera (1) Wielokrotnie zgłaszane ostatnio rozboje przez wielu mieszkańców z okolicy.... soho tragedia (1) Niestety, nie można powiedzieć żeby zależało komukolwiek na człowieku w tym... zdegustowana