zadowolenie (1) Byłam dziś w w/w zusie.Jestem zadowolona,zostałam obsłuzona miło i sprawnie. Joanna super!! (1) poziom naprawde wysoki, sala treningowa wylozona matami, shihan prowadzący... Karola super (1) polecam maszka
Pomyłka ... (1) brak pomocy, brak kompetencji - kiedy poprosiłam o wyjaśnienie sprzecznych... Red odnosnie informacji (1) udzielono informacji telefonicznej b.uprzejmie i konkretnie lech Ehh obsługa (1) Bardzo nie miła obsługa, już drugi raz zaginęła mi paczka po zwróceniu się do... Marcin Wspaniała parafia ! (1) fajna parafia, dużo się w niej dzieje. XYZ Interwencja w spraie zakłócania ciszy nocnej (2) Szybko sprawnie i bardzo skutecznie.REWELACJA!!! wojtek Gratulacje (1) Przy tak małym wkładzie szefostwa i finansów zasługujecie na pochwałę Morbit Anna M. - opinia (1) wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie...Księże Piotrze-ten czas wielkopostny... Anna M. Szczerze polecam ! (1) Klub biedny ale ludzie stanowią jefgo największy skarb. Jesli szukasz dla... Albatros Bardzo klimatyczne wnętrze (1) Bardzo klimatyczne wnętrze mc Bardzo ładny zimą (1) Braliśmy ślub w tym kościele, przez co ocena może być nieobiektywna :) ale... m&m POTWIERDZAM- PORAŻKA (1) W ostatnich 2-3 miesiącach kilkakrotnie zdarzyło mi się otrzymać awizo pomimo... gdynianka WIELKA POMYŁKA!!! (1) Postanowiłam zacząć od oceny na stronie internetowej, aczkolwiek zamierzam... Katarzna Uciążliwe warunki, ale dobra organizacja inwestycji (1) Pomimo faktu, że mieszkam na ul. Kochanowskiego i codziennie znoszę... mza zgadzam się z przedmówcą (1) tak beznadziejnej obsługi klienta nigdzie nie widziałem, a ta baba co siedzi... klient 2 Godni polecenia, (1) gorąco polecam Michal JEST OK!!! (1) Prawidłowe podejście do interesanta. Panie bardzo miłe i pomocne we... Grzegorz KTOS - opinia (1) BARDZO DOBRZE KTOS