Najlepszy Urząd Skarbowy w Trójmieście (1) na codzień mam kontakt z wieloma urzędami skarbowymi, ale w tym jest miła... wojtek KrolewnaSniegowa - opinia (1) Miałam już okazji doświadczyć upokorzenia ze strony "pań... KrolewnaSniegowa parafianka (1) nowy kościół jest coraz piękniejszy - widać zmysł artystyczny Ks. Proboszcza... Coffee
Szybka pomoc (1) Dnia 5.09.2009 wzywałam strażaków w celu pomocy w uwolnieniu zaklinowanego w... Urszula Preiss Dodzwonienie się / rozpatrywanie sprawy od maja ! (1) TO SKANDAL DZWONIŁAM PRZEZ 15 MINUT NA 4 NUMERY,KTÓRE MAM I POD ŻADNYM NIKT... Paulina z Gdańska ... (1) hm... Uwielbiam ten kościół... Z księdzem Łukaszem miałam przez 2lata religię... Ania Zdałam za drugim podejściem (1) Opinie o egzaminatorach są rzeczywiście negatywne. Mi się jednak udało trafic... Magda Wspaniały kościół, wspaniała parafia (1) Najpiękniejszy kościół z tamtego okresu. Niesamowity klimat, architektoniczne... Paweł Drożdż Najlepsza parafia z jaką miałam styczność (1) Dzięki księżą misjonarzom czuje się bliską obecność Boga i to jest... marta BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO (1) NIE MOGĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z ODDZIAŁEM - JEST TYLKO JEDEN NUMER TELEFONU!!!! I... EWA WĄSIKOWSKA Brak kultury i obiektywnosci. (1) Wasze interwencje nadawac by sie mogly do czolowek wielu gazet. Szanujcie... Andi anna rzeppa - opinia (1) Kościół ten to serce Gdyni, zawsze organizowane są tu uroczystości... anna rzeppa Dziękuje :) (1) Pierwszy raz w życiu spotkałem sie z taka miłą i profesjonalna obsługą ,... Artur przecietnie (1) przeciętnie bez fajerwerków zakład jak każdy inny aleonora Rozboje na Wejhera (1) Wielokrotnie zgłaszane ostatnio rozboje przez wielu mieszkańców z okolicy.... soho tragedia (1) Niestety, nie można powiedzieć żeby zależało komukolwiek na człowieku w tym... zdegustowana jeszcze niedawno było tu o wiele lepiej... (1) Wspaniale zlokalizowana świątynia była jeszcze rok temu magnesem... Adam podziękowanie (1) Dnia 18 lipca 2009 byłam z rodziną na plaży w Jantarze. W pewnym momencie... Zofia Czerkawska w sumie ok (1) No cóż...pewnie mogłoby być lepiej ale nie jest źle. interesantka ... (1) ....życie tej parafii zatrzymało się w miejscu,trąci myszką,proboszcz jest... parafianka