PANI Z CENTRALI (1) WITAM . Często dzwonię do Urzędu gdyż załatwiam bardzo dużo spraw... interesantka i to częsta! Przestraszony (1) Po tych wszystkich komentarzach dotyczące POP w Gdyni to aż ciarki mi... allegro Konrad Warzecha - opinia (1) Bardzo dobrze odprawiane msze św. Konrad Warzecha
PANIE Z VAT - KOSZMAR (1) WITAM WSZYTSKICH. WYSTAPIŁEM O ZWROT NADPŁATY VAT. PANIE OSŁUGUJĄCE TEN... PODATNIK swietnie prowadzona parafia (1) przez wszystkie lata wspaniale prowadzona parafia ze swietnymi ksiezami. Ks.... parafianka omijać z daleka (2) WITAM ! Mieszkam w Gdańsku już 59 lat. Straż Miejska omijam z daleka. dziwni... adam skwarczyński Pani z pup gdynia wstaje o 5 rano (1) Dzis musialem odwiedzic te miejsce potrzebowalem ubezpieczenia pani ktura... niepracujący len Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo miła obsługa,dosc szybko załatwiona sprawa... Zadowolony klient no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! (2) no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! Wkurw.... bardzo klient Matynia - opinia (1) załóżcie więcej telefonów bo z całego województwa są ludzie którzy muszę się... Matynia Oby w całej Polsce tak urzędy wyglądały (1) Nic złego nie mogę powiedzieć. A co dobrego to trzeba samemu ocenić najlepiej... Thormund prywatny folwark dla UP-owi(e)czek (1) Byłam dzisiaj-brak słów.Każdego dnia święto,a w przerwach praca.Do... dzisiejsza poradnia z sercem (1) Bylam zrozpaczona,bez pomyslu i sil jak dalej mam postepowac i jak pomoc... -Małgorzata D. KOMENTATOR - opinia (1) TAK SAMO JAK KAŻDY INNY!!!!!!! KOMENTATOR Łukasz - opinia (1) niestety tak się złożyło, że i ja musiałem odwiedzić PUP. Przyzwyczajony do... Łukasz katastrofa (1) życze wszystkim pracownikom UP zeby znaleźli sie po drugiej stronie swojego... ew BYŁA ZAREJESTROWANA - opinia (2) TEN URZĄD STWARZA TYLKO STANOWISKA PRACY DLA SAMYCH SIEBIE.W OFERTACH SZKOLEŃ... BYŁA ZAREJESTROWANA Najlepsze w Trójmieście (1) Msza Akademicka przebija wszystkie trójmiejskie...Tu każdy może znaleźć coś... placebo nie polecam (1) jest to moja parafia od ok. pół roku. Niestety nie jest to kościół do którego... niestety parafianka Jest coraz gorzej (1) .... Może Spółdzielnia "Przymorze" zainteresuje się na co i ile naszych... Wojciech