Najlepsze w Trójmieście (1) Msza Akademicka przebija wszystkie trójmiejskie...Tu każdy może znaleźć coś... placebo nie polecam (1) jest to moja parafia od ok. pół roku. Niestety nie jest to kościół do którego... niestety parafianka Jest coraz gorzej (1) .... Może Spółdzielnia "Przymorze" zainteresuje się na co i ile naszych... Wojciech
Najlepszy kościół pod słońcem (1) Ten kościół jest prawdziwym domem Boga i ludzi . Radosław Wypasek +50 (1) Gdybym znał język chiński, miałbym więcej złych słów do powiedzenia na temat... grzegorz brzeziński Super! (1) Załatwiłem wszystko w 12 minut, urzędnicy bardzo mili Sylphir Parafianka z Brodwina - opinia (1) Piękny kościół w pięknym miejscu.Mamy szczęście, że to nasz kościół.... Parafianka z Brodwina Bogdan S. - opinia (1) wszystkosuper Bogdan S. witam (1) ja jestem zarejestrowana w PUP drugi raz, ponieważ raz mnie wykreślili bo nie... Wiolka W tym miejscu czuć ducha. (1) Kościół położony w lesie, przez oszklony dach wdziera się widok starych... protetyk NIESPODZIANKA (1) poprzednie paszporty wyrabialismy jeszcze na 3go maja, a tu niespodzianka...... Ja Super Parafia! (1) Wspaniała atmosfera, inspirujące miejsce i ludzie. Samo dobro. Michał Pytanie (2) Nie wystawiam opinii. Poczytałem 9 opinii młodych ludzi szukających pracy. I... Tadeusz szkoda słów:( (2) Poziom kompetencji pracowników, organizacja pracy i sprawność obsługi... antypupowiec PILA - opinia (1) W końcu doczekałem się strony KMP Gdańsk, czyżby jakieś przetasowania......... PILA PUP Dla kogo?. (1) Jestem zarejestrowany jako osoba bezrobotna od listopada 2008. Od początku... Jan Bez Pracy formalności paszportowe (1) 26.X.09 godz. 1300 - wniosek przyjmuje operatorka, p. Małgorzata S. -pełen... jacek Bąkiewicz nie polecam (1) Bardzo niemiła obsługa. Panie obsługują z pretensją. Jak w głębokim PRL-u. Monia Egzamin katA (1) Dziś zdawałam teorię jak i praktykę u Pana P.Mróz. Nerwy miałam niesamowite... silver skandal (1) najgorsza poczta z jaką miałe do czynienia przez całe moje życie. Listonosz... czekający_na_przesyłkę