ZERO możliwości dodzwonienia się!!! (1) ZERO możliwości dodzwonienia się!!! Mark OPŁATA PASZPORTOWA (2) NA STRONIE OPISUJĄCEJ WYSOKOŚĆ OPŁATY PASZPORTOWEJ DLA ŻONY EMERYTA BĘDĄCEJ... STANISŁAW DRABIK Nie jestem parafanką ale "sympatyczką" parafii (1) lubię ten klimat starego kościółka,sympatycznego proboszcza , i ważne -ciepło... BH
ewa - opinia (1) brak słów na to, by opisać co tam się dzieje. a właściwie jest jedno slowo... ewa Dzwonnik z Notre Dame (1) Chwala Bogu , ze te dzwony z Witominie nie zostaly przeniesione do parafii... Parafianka Nawet ich strona internetowa www.pup.gda.pl nie działa kilka dni !!! (1) I jak ja mam się czegoś dowiedzieć? Na szczęście już nie bezrobotny beznadziejne podejście do klienta (3) Nie dość, że na obsługę czeka się godzinami, to jeszcze panie są na tyle... petent Gdańsku mamy problem (1) Niestety z tymi telefonami to prawda. Przykro wystawiać taka opinię, ale co... Ognisty Koń kpina (1) A tu widać ze ktoś sie nieźle bawi z Urzedu i sam opisy sobie dodaje i... mędrzec Jestem bardzo zadwolony z pracy U.P (1) Stałem się bezrobotny poprzez zwolnienie grupowe ,od 6 miesięcy jestem... MAŁY taro gluchy telefon (3) Dzwoniłem od 15.45 do 16tej i nikt nie podnosil słuchawki. ... jarek Ewidencja Ludności , G-k, ul. Partyzantów (1) Panie: Bożena Majewska i Marlena Laskowska wielokrotnie obsługiwały mnie,... Jacek Krawcewicz oferty ktore nie istnieja? (4) Regularnie wstawiam się na każdą wizytę... a co w zamian dostaje? oferty... Pablo beznadziejnie (1) Szkoda mi słów, zero reakcji na zgłoszenia, trzeba dzwonic 3 razy żeby sie... ... Szkoda publicznych pieniedzy ! (1) Po 12 latach pracy po raz pierwszy poszedłem do pośredniaka. Nie spodziewałem... Maniek60 To zakała służb mundurowych. (1) W przeszłości gdy zgłaszałem porzucone auto na drodze dojazdowej i porzucone... Mieszkaniec Sopotu problem z dodzwonieniem (1) to nie skandal to kretynizm naszych urzedników jak zwykle maja nas w głebokim... wasz KLIJENT niewłaściwe komentarze i porady (3) Moja żona usłyszała od jednej urzędniczki z poradnictwa, żeby pracy szukała... gregsk SUPER (1) NAJWSPANIALSZA PARAFIA.WSPANIALI KSIEZA I PARAFIANIE A KSIADZ PROBOSZCZ... MONIKA PIETRZAK Totalna porażka (1) Ten urząd to jakiś pokomunistyczny relikt z wykopalisk. Nie ma różnicy między... Gosia