ocena strony (2) Strona internetowa w PRZYGOTOWANIU? Na stronie brak adresu e-mailowego, tak... Włodek Banasiak PORAŻKA !!!!! (1) Jak się można spodziewać nie napiszę nic pozytywnego! Otóż w tym roku... rozczarowana STAŻysta... (1) Witam, jestem po szkole licealnej, zarejestrowałem się cztery miesiące temu w... Petent/Klient
. (1) Parafia stawiająca na młodzież! I to jest to! ;D ;D pozar we wrzeszczu ul.lellewela 18-10-2009 (1) byłem świadkiem waszej interwencji pozaru kamienicy we wrzesczu w nocy... miras Bóg Zapłać za Wasze starania. (1) Bóg zapłać za Stały Konfesjonał. Oczywiście nie tylko za to... Wspaniałe... Marek G., Gdańsk najlepsza jest kaplica za kosciolem (1) Jest tam o 19.30 msza wylacznie i skierowana do studentow z lzejsza liturgia... Krystian od czego Wy jestescie??!! (1) kilkanscie interwencji (w tym 3 ja zgłaszałem)przy posesji na ulicy Sterników... Marek Wirszke Rejestraca przez internet ! Do .d....... y! (1) Zobaczyłam na jednym z portali ze jest możliwośc zarejestrowania sie przez... Rozczarowana Opinia uważnego obserwatora. (1) Łażą bez celu po obiekcie a interesanci czekają. Wiem ze Panie z niektórych... obywatel Głuchy telefon (1) Ja próbuję dodzwonić się od godz. 9.30. Jest 10.12 i nadal nikt nie podnosi... gdynianka tragedia... (1) myslalem ze urzad pomoze mi uzyskac jakies szkolenia albo prawo jazdy...... Marcin Wspanialy KOSCIOL (1) Przepiekny oltarz, przepiekna ambona, wspaniala architektura, wnetrze ktore... Halinka Egzamin kategoria C (1) Egzamin kategoria C Dziękuję bardzo pani egzaminator Gabrieli Skrent za... Michał Maliński porażka (1) Witam, i odradzam, pójście do pup gdyż to porażka, najpierw panie grzebiące w... PORAŻKA Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm Jestem mile zaskoczona, profesjonalna obsługa, pomimo... Ania ten urzad to porazka (1) okradli mnie na 700 zł dwa razy !!! dwie paczki zaginely, ludzie nie dajcie... jim A podobno walczymy z pijaństwem za kierownicą... (1) Niestety nie mogę napisać pozytywnej oceny. Na wezwanie do stłuczki... Magda Brak słow!!! (1) Zgadzam się i to w 100%,że obsługa w UP jest żenująca.Gdy miałam tam iść to... Klusia niestety cmentarz coraz bardziej zaniedbany (1) cmentarz brudny to prawda natali