księża (1) brak informacji na temat byłego proboszcza Kazimierza Szwabe krótka biografia... Piotr Telecki zadowolona (1) Bardzo szybko i konkretnie Anna Kuc Lenartowicz Do bani (2) Pani w informacji jest strasznie nie miła i skierowała mnie pod numer gdzie... Adam
PANI Z CENTRALI (1) WITAM . Często dzwonię do Urzędu gdyż załatwiam bardzo dużo spraw... interesantka i to częsta! Przestraszony (1) Po tych wszystkich komentarzach dotyczące POP w Gdyni to aż ciarki mi... allegro Konrad Warzecha - opinia (1) Bardzo dobrze odprawiane msze św. Konrad Warzecha PANIE Z VAT - KOSZMAR (1) WITAM WSZYTSKICH. WYSTAPIŁEM O ZWROT NADPŁATY VAT. PANIE OSŁUGUJĄCE TEN... PODATNIK swietnie prowadzona parafia (1) przez wszystkie lata wspaniale prowadzona parafia ze swietnymi ksiezami. Ks.... parafianka omijać z daleka (2) WITAM ! Mieszkam w Gdańsku już 59 lat. Straż Miejska omijam z daleka. dziwni... adam skwarczyński Pani z pup gdynia wstaje o 5 rano (1) Dzis musialem odwiedzic te miejsce potrzebowalem ubezpieczenia pani ktura... niepracujący len Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo miła obsługa,dosc szybko załatwiona sprawa... Zadowolony klient no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! (2) no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! Wkurw.... bardzo klient Matynia - opinia (1) załóżcie więcej telefonów bo z całego województwa są ludzie którzy muszę się... Matynia Oby w całej Polsce tak urzędy wyglądały (1) Nic złego nie mogę powiedzieć. A co dobrego to trzeba samemu ocenić najlepiej... Thormund prywatny folwark dla UP-owi(e)czek (1) Byłam dzisiaj-brak słów.Każdego dnia święto,a w przerwach praca.Do... dzisiejsza poradnia z sercem (1) Bylam zrozpaczona,bez pomyslu i sil jak dalej mam postepowac i jak pomoc... -Małgorzata D. KOMENTATOR - opinia (1) TAK SAMO JAK KAŻDY INNY!!!!!!! KOMENTATOR Łukasz - opinia (1) niestety tak się złożyło, że i ja musiałem odwiedzić PUP. Przyzwyczajony do... Łukasz katastrofa (1) życze wszystkim pracownikom UP zeby znaleźli sie po drugiej stronie swojego... ew BYŁA ZAREJESTROWANA - opinia (2) TEN URZĄD STWARZA TYLKO STANOWISKA PRACY DLA SAMYCH SIEBIE.W OFERTACH SZKOLEŃ... BYŁA ZAREJESTROWANA