ZERO UPRZEJMOSCI!!! (1) W DNIU 07.05.2010 ODWIEDILEM SEKRETARIAT II WYDZIALU KARNEGO.NA MOJE... JA elka - opinia (2) po sciągnięciu wierzytelności od dłużnika bardzo długo czeka się na pieniądze... elka paszport (1) Jestem mile zaskoczona. Panie sa pozytywnie nastawione do petent, uprzejme i... Violetta
Urząd Pocztowy jakich zapewne wiele (1) Rzeczowa, sprawna i profesjonalna obsługa, a przy tym nie pozbawiona... interlena Bardzo miłe Panie od ręki załatwione :) (1) Bardzo miłe Panie od ręki załatwione :) Dominik Ja tam lubię US w Sopocie (1) Wprawdzie jestem tylko podatnikiem fizycznym, ale zawsze jestem tutaj bardzo... Neverhood bądź tu mądry i zaparkuj przy GUMed :) (1) odkąd wprowadzono płatnę parkowanie przy dawnej Akademii Medycznej codziennie... zenek kolejka az do drzwi (1) Bywalem tam pare razy o różnych porach jednak zawsze były długie kolejki,... patryk Parafia Bożego Ciała jest super (1) Architektura i lokalizacja to sprawa przeszłości, chociaż architektura jes... Jędrek Czas na zmiany!!!! MASAKRA!!!!! (1) To w jaki sposób pracuje US to kwestia dobrej organizacji i nadzoru ze strony... zbulwersowana podatniczka strona internetowa w XXI w - kto to widzial? (2) Pytanie do administratorow strony internetowej!!! Jakim cudem ten urzad ma... poszukiwacz szacunek (1) Podziwiam zaangażowanie tych ludzi w kontynuację najlepszych wartości... Marek Jaskulski (1) Zastepca komendancika strazy gdanskiej wylatuje wlasnie za jezdzenie po... gdanszczanin do poprawy (1) ponad rok temu zgłosiłem problem z oznakowaniem pierwszeństwa na drogach... marek Wiecie, co robili strażnicy w Wielki Piątek o 21:00? (1) Zakładali blokady na kołach samochodów parkujących pod kościołem św.... nigdy super (1) Po dwóch tygodniach odbiór wymienionego paszportu. Fajnie że można sprawdzić... Arek Porażka!!! (2) Po co są podawane nr telefonów , skoro i tak nikt nie odbiera.... Interesant telefon (1) dzwnie dzwonie i nic urzad stanu cywilnego jest gluchy czy to normalne?... tomek kuk - opinia (1) Najpierw każą przynosić mnóstwo dokumentów, wykształcenie i inne... kuk poniżej krytyki (1) Jest to jeden z gorszych Urzędów Pocztowych w jakich miałem przyjemność (w... Mieszkaniec ul. Norblina