tragedia (1) Osluga jest beznadziejna,a szczegolnie jeden starszy pan p.k i h. .zglaszasz... MP the best (1) the best cygi Jest super! (1) Pani w kasie miła i pomocna. Urzędnik pomógł mi wypełnić wniosek, pożartował... piotrek
ZAMKNAC! ZWOLNIC! ZAPOMNIEC! (1) wszystko co najgorsze, cofasz sie w czasie, tylko kawa sie szybciej robi,... jakub żal śmiech i rozpacz (1) byłem zarejestrowany jako osoba bezrobotna dostałem staż na magazynie że... Karol Śmiech na sali (2) Nie polecam rejestrować sie w urzędzie świeżo upieczonym uczniom takim jak... Niezadowolony masakra (1) rzadko się zdarza żeby listonosz doniósł polecony do domu, zazwyczaj w... Agata XXI wiek (1) Minęło 10 miesięcy od wprowadzenia możliwości złożenia deklaracji przez... Petent z okręgu O zgrozo (2) Panie tam pracujące - rodem z PRL-u. Jan Kowalski a ja sie dodzwoniłam (1) A ja się dodzwoniłam Pan podiósł słuchawke po drugim sygnale :) matka Żenada (6) Panienki wydające numerki i sprawdzające dokumenty przed rejestracją zajęte... Maszan ewelina (1) Urząd pracy... gdy tam idę nie wiem czy mam się śmiać czy płakać ;) w... eve Zawsze coś jest nie tak (1) albo jest za młody albo za stary no a na ofertę po 40-tce nie ma... bezrobotny Wzorowo! (1) Najlepszy US z jakim miałem w życiu do czynienia (a było ich 7). Okazuje... Robert WCALE NIE JEST TAK OK (7) Prawie wszyscy piszą, że jest bardzo miła obsługa i wszyscy tak chętnie... Ania Zawsze pomocni (1) II US w Gdyni to wzór podejścia urzędasów do petenta. Prowadzę DG i wiele... Petent ZERO możliwości dodzwonienia się!!! (1) ZERO możliwości dodzwonienia się!!! Mark OPŁATA PASZPORTOWA (2) NA STRONIE OPISUJĄCEJ WYSOKOŚĆ OPŁATY PASZPORTOWEJ DLA ŻONY EMERYTA BĘDĄCEJ... STANISŁAW DRABIK Nie jestem parafanką ale "sympatyczką" parafii (1) lubię ten klimat starego kościółka,sympatycznego proboszcza , i ważne -ciepło... BH ewa - opinia (1) brak słów na to, by opisać co tam się dzieje. a właściwie jest jedno slowo... ewa