Porażka (1) Min. 30 minut w kolejce to bardzo krótko na tej poczcie. Gdy widzę awizo w... Aga informacja (1) Uwazam ze jest to jeden z lepszych urzadow. Do tej pory nie zdarzylo mi sie... ola Urząd Pracy a fikcyjny spadek bezrobocia (4) Urząd robi wszystko żeby fikcyjnie zmniejszać bezrobocie!!! Oni tu są... Krzysztof
Bożena Łukasiewicz - opinia (1) ciągle mają jakieś problemy, a to ich zalało,a to mają zepsute komputery,... Bożena Łukasiewicz Super!!!! (1) Wniosek paszportowy przyjmowała p. Małgorzata S. Bardzo miła, cierpliwa i... Maria S. marnie (1) Panie na poczcie jeszcze nie takie zle ale za to listonosze to leniwi i... magma beznadziejny urzad (1) Niestety jestem na ten urzad skazana. Listonosz juz przeszedl samego siebie... MK trąci komuną (1) A mnie ścięło po pierwszej wizycie w tym przybytku . Zmieniliśmy miejsce... barywiary Szkoleń nie ma! to fakt (2) Szkoleń nie ma! to fakt i koniec. Bedą od połowy lutego..Kiedyś starałem się... kocham Gdynię.. Katarzyna - opinia (1) Wszystko ok. Sprawna i miła obsługa, a pomoc profesjonalna. Katarzyna +45 (2) No cóż zmuszona byłam do rejestracji dwa raz na przestrzeni dwóch lat. Miałam... +45 koszmar (2) Potrzeguję europejski akt urodzenia dzieci oraz ślubu mąż dwukrotnie w ciągu... Kinowska Agnieszka ZERO OFERT (1) Stawiłam się niedawno w wyznaczonym terminie i co ? Nie dostałam ŻADNEJ... Lady A opinia (2) ostatnia miałm sprwę do załatwienia w tym komisariacie ( złoszenie... klient Marta - opinia (1) no niestety... wielki kolos betonowy i zimno...zarówno jeżeli chodzi o... Marta Podziekowanie (1) Chce podziekowac ksiedzu ,ktory w niedziele 21 lutego odprawial Msze sw. o... Kinga Domanska Właśnie dopiero teraz kościół nabiera charakteru:) (1) Zauważyłem już nowego proboszcza -młodego, energicznego i z charakterem. Stąd... Karol Perelka (1) Najpiekniejsza swiatynia w Gdyni.Nastrajajaca do skupienia i... LK Zgadzam się z poprzednimi opiniami (1) Na miejscu tych pań czytając te opinie wstydziłabym się przyznawać gdzie... Była bezrobotna .........nic nowego (2) Przeczytałam sobie wszystkie Wasze opinie i nie mam do dodania nic, co by Was... Agnieszka