Czas na zmiany!!!! MASAKRA!!!!! (1) To w jaki sposób pracuje US to kwestia dobrej organizacji i nadzoru ze strony... zbulwersowana podatniczka strona internetowa w XXI w - kto to widzial? (2) Pytanie do administratorow strony internetowej!!! Jakim cudem ten urzad ma... poszukiwacz szacunek (1) Podziwiam zaangażowanie tych ludzi w kontynuację najlepszych wartości... Marek
Jaskulski (1) Zastepca komendancika strazy gdanskiej wylatuje wlasnie za jezdzenie po... gdanszczanin do poprawy (1) ponad rok temu zgłosiłem problem z oznakowaniem pierwszeństwa na drogach... marek Wiecie, co robili strażnicy w Wielki Piątek o 21:00? (1) Zakładali blokady na kołach samochodów parkujących pod kościołem św.... nigdy super (1) Po dwóch tygodniach odbiór wymienionego paszportu. Fajnie że można sprawdzić... Arek Porażka!!! (2) Po co są podawane nr telefonów , skoro i tak nikt nie odbiera.... Interesant telefon (1) dzwnie dzwonie i nic urzad stanu cywilnego jest gluchy czy to normalne?... tomek kuk - opinia (1) Najpierw każą przynosić mnóstwo dokumentów, wykształcenie i inne... kuk poniżej krytyki (1) Jest to jeden z gorszych Urzędów Pocztowych w jakich miałem przyjemność (w... Mieszkaniec ul. Norblina Zakłócanie ciszy nocnej (2) Od początku sezon przy wejsciu na plażę nr.67 w Jelitkowie puszczana jest w... Tomasz Pajdziński Oka - opinia (1) ... Oka BRAK SŁÓW (2) ZBLAZOWANI, NIEPRZYJEMNI POLICJANCI W PIĘKNYM BUDYNKU. NIC SIE NIE ZMIENIŁO-... JOANNA Najprzyjemniejszy urząd w jakim byłem (1) Bardzo szybka obsługa, facet w okienku miły i sympatyczny - pomógł z... oloo Dno dna (1) Ta mała budka, która ma być pocztą dla połowy Wrzeszcza, nie mogła się... Piotr bardzo miło, profesjonalnie i szybko (1) Obsługa bardzo uprzejma, konkretna ico najważniejsze bardzo szybka. Wniosek... Ania Porażka (1) Min. 30 minut w kolejce to bardzo krótko na tej poczcie. Gdy widzę awizo w... Aga informacja (1) Uwazam ze jest to jeden z lepszych urzadow. Do tej pory nie zdarzylo mi sie... ola Urząd Pracy a fikcyjny spadek bezrobocia (4) Urząd robi wszystko żeby fikcyjnie zmniejszać bezrobocie!!! Oni tu są... Krzysztof