Chamstwo (2) Dobry asortyment, ale bardzo nierzetelna i grubiańska obsługa. Brakuje tylko... Chamstwo w VIK opinia (1) Polecam wszystkim biuro w Gdynii!Dawno się nie spotkałam z tak miłą obsługą... sylwia TRAGEDIA (1) ..... to jest jeden z 3 minusów tej poczty. Niemiła, arogancka do ludzi,... Henryk
toaleta (2) Od lat egzystuje obdrapana i niechlujna toaleta co świadczy również o... Jerzy kobity bez wiedzy (1) niestety poziom wiedzy na tematy, które interesują bezrobotnych - ZEROWY... Seteczka jedyna chyba spółdzielnia, która potrafi coś zrobić dla mieszkańców (4) Spółdzielnia, jak każda ma swoje i wady, ale ja chciałam tu zaznaczyć głównie... 30 lat tam mieszkająca Egzamin prawa jazdy kat. C (1) 5 lat temu zdawałem w PORDzie egzamin na kategorię B. Było strasznie... Pani... Bartek UP - do likwidacji (4) Byłam na stażu w UP-szok!!!Pani kierownicza faworyzuje osoby,które włażą jej... CK Pilnujcie swoich obowiazkow. (1) To teraz tak patrzcie na to, że w Sopocie znajduje się jeden Urząd Skarbowy i... agula Interwencja (1) Ja akurat mam pozytywną opinię. Zakłócanie porządku zgłoszone w sobotę nad... Radżu a ja sie nie zgadzam (2) bylam dwa razy zarejestrowana w urzędzie pracy i naprawde nie moge narzekac.... byla bezrobotna OK (1) Najlepsza parafia, do której kiedykolwiek należałam. Podejście księży do... parafianka Cud... (1) To dzięki tej świątyni powróciłam do Pana Boga... a moje życie nabrało... uśmiech serca najgorszy urząd Pocztowy w Gdyni (3) listonosze zostawiają tylko aviso , które są sfałszowane bo jak mozna nazwac... krzysiek Szkolenia (1) Dostałam się wstępnie na szkolenie wraz ze stażem....Jednak jeśli sama sobie... xx Czesław W. - opinia (1) Pani Halina Kowalska w bardzo miły sposób udzieliła mi pomocy w romowie... Czesław W. Dotyczy kazania ks. Marka podczas mszy św.w dn.09.05.2010r. g.18,00 (1) Szanowny ks. Marku, pomimo wielkiej sympatii jaką Księdza darzę, muszę... Leszek Kawecki ... (1) Kościół super, z klimatem jest w nim ciepło, a co za tym idzie nie przymarza... Nieznajoma Niezapomniany Sakrament Chrztu córki Zofii (1) Chciałbym z całego serca podziękować w imieniu swoim , mojej córki Zofii... kpt ż.w. mgr inż. Tomasz Jerzy B ZERO UPRZEJMOSCI!!! (1) W DNIU 07.05.2010 ODWIEDILEM SEKRETARIAT II WYDZIALU KARNEGO.NA MOJE... JA