Słowa uznania dla policjantów z V Komisariatu ! (1) W dniu 10.06.2010 r. zostałam okradziona w jednym z parków w obrębie... Urszula Szlakmnie trafia na te urzedy (1) Nie dość że człowiekowi zabrali więcej kasy to czekają do ostatniego dnia by... sed Niekompetencja (1) Pracownicy Sopockiego mopsu AL. Niepodległości 876 są niekompetentni. O co by... jocker
zyczliwa obsluga (1) skorzystalem pierwszy raz z uslugi tej placowki i spotkalem sie z duza... MK Urząd Parodii chyba :/ (4) Też byłam tam na stażu i zrezygnowałam, bo dali mnie do śmierdzącego i... imblack :) (1) Super poradnia. To znaczy super obsługa jeśli chodzi o pana psychologa i... sowa sopocianin - opinia (1) Witam, porownujac do innych US w Polsce z ktorymi mialem okazje... sopocianin Tak trzymać! (2) Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc, udzieloną przez kompetentnych i... Ryszard Paszkiewicz wolność w obsłudze (1) Ostatnio rejestrowałem swój nowy samochód. Przeraził mnie czas obsługi.... Józef Miotk brak kompetencji (1) brak kompetencji powiedział że tablice (białe) musi zabrać na czas... Anna Tess maya - opinia (2) obsluga jest beznadziejna, dlugo czeka sie w kolejce, panie z okienka... maya olewanie klienta... (1) Idąc na tę poczte trzeba uzbroic w bardzo dużą cierpliwosc, pomimo dużei... axel Brak godzin pracy Urzędu Skarbowego (2) Brak mi na zestawieniu informacji o urzędzie - godzin pracy Pierwszego... Mirosław Gorbaczow Chamstwo (2) Dobry asortyment, ale bardzo nierzetelna i grubiańska obsługa. Brakuje tylko... Chamstwo w VIK opinia (1) Polecam wszystkim biuro w Gdynii!Dawno się nie spotkałam z tak miłą obsługą... sylwia TRAGEDIA (1) ..... to jest jeden z 3 minusów tej poczty. Niemiła, arogancka do ludzi,... Henryk toaleta (2) Od lat egzystuje obdrapana i niechlujna toaleta co świadczy również o... Jerzy kobity bez wiedzy (1) niestety poziom wiedzy na tematy, które interesują bezrobotnych - ZEROWY... Seteczka jedyna chyba spółdzielnia, która potrafi coś zrobić dla mieszkańców (4) Spółdzielnia, jak każda ma swoje i wady, ale ja chciałam tu zaznaczyć głównie... 30 lat tam mieszkająca Egzamin prawa jazdy kat. C (1) 5 lat temu zdawałem w PORDzie egzamin na kategorię B. Było strasznie... Pani... Bartek