SKANDAL (4) Co tam się dzieje w tym kościele to skandal, ksiądz żeby mu ciepło było,... Aldona Szkoła Podstawowa Nr 62 w Gdańsku (2) Zawsze możemy liczyć na pomoc Policjantów ze Stogów. Czujemy że zawsze możemy... SP 62 katastrofa (1) Czynne tylko jedno okienko, długie kolejki, listonosze zostawiają przesyłki... klient
M - opinia (1) Będąc pierwszy raz u komornika zostałam potraktowana jak osoba, która chce... M Paszport w 8 minut (1) rewelacja :) Gosia Chodnik jako parking (6) Przy ulicy Władysławskiego 1 zastawiony jest wrakami samochodowymi cały... Mieszkaniec Toaleta (1) Całkowicie zgadzam się z moim przedmówcą.Proszę Państwa, którzy jesteście... Ewa Podziękowanie (1) Jestem bardzo wdzięczny za poświęcony mi czas i pełen profesjonalizm... Emeryt UWAGA! (1) UWAGA!!! Wszyscy mieszkańcy Gdyni i turyści - przed ulicą Henryka... Janusz Fojtuch porazka (1) U.P to totalna porazka.Czekalem na oferte pol roku a gdy ja otrzymalem ,proba... andy Miło zaskoczony :) (1) XI wydział karny - Panie tam pracujące były bardzo pomocne i uprzejme.... Mrozo Rewelacja (1) Dzięki Pni Urzędnik, która mnie obsługiwała złożenie wniosku o paszport dla... Zadowolony petent Rewelacja!!! (1) Szybko i bez problemów! Wzorowo!!! Cezary Założyli mi blokade na ul. śląskiej bo przywiozłem inwalide! (1) Ta formacja to poprostu żenada! Założyli mi blokade bo postawiłem auto na... andon Aż się pochwale !!! (1) Dziś udało mi się dodzwonić za pierwszym podejściem !!!!!!!!!!!!!!!!! turbina telefon (2) Niech ktoś dodzwoni się na ten numer telefonu, życzę powodzenia, ja... Artur Sobczak Krzysztof - opinia (1) Na szczęście nic nie jest w tej parafii przytłaczające; świetne połozenie, a... Krzysztof Poecam (1) Gorąco polecam za profesjonalizm, szybką i uprzejmą obsługę!Zarówno porada... Magda Sz zdecydowany pozytyw + refleksja (1) Wyrabiam dla dziecka paszport juz drugi raz. W obu przypadkach... Jacek PORAŻKA < ŻENADA < WSTYD (1) Brak oceny 0 !!! ZERO !!! i tylko dlatego jedynki . Obsługa jak ma poszukać... Marek J