AGATA (1) GDYBY BYŁA CYFRA ZERO TO TEN URZĄD PRZEKLETY DOSTAŁBY OCENE 0 DO POTEGI .NIE... AGATA MK - opinia (1) Panie w urzędzie bardzo sympatyczne i pomocne MK Widać, że nic się nie zmienia ... (3) Męczyłam się tam na stażu tuż po studiach, przez pół roku za 450 zł... Motylek
dość !!!!! (1) mam nadzieje ze ta instytucją padnie najszybciej jak to możliwe .99% klientów... kowal Strona internetowa niezgodna prawem (4) Jak to jest możliwe że uchwałą Rady Miasta Gdańsk Można zmienić Prawo... TARO PUP -------a (2) Również nie polecam tej instytucji, szybciej sam znalazłem prace dorywczą,... F21 telefon bywa niezajęty? (1) eeE? daro Staram się zameldować u siostry (1) Od dwóch miesięcy ,średnio raz w tygodniu jestem w Urzędzie .Panienka z za... Irena Bezproblemowo, kompetentnie (1) Miałem z tym urzędem mało spraw do załatwienia, za każdym jednak razem sprawy... Adam Urząd jest w porządku. (1) Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym urzędem. Nawet gdy spóźniłem się z... Spark Słowa uznania dla policjantów z V Komisariatu ! (1) W dniu 10.06.2010 r. zostałam okradziona w jednym z parków w obrębie... Urszula Szlakmnie trafia na te urzedy (1) Nie dość że człowiekowi zabrali więcej kasy to czekają do ostatniego dnia by... sed Niekompetencja (1) Pracownicy Sopockiego mopsu AL. Niepodległości 876 są niekompetentni. O co by... jocker zyczliwa obsluga (1) skorzystalem pierwszy raz z uslugi tej placowki i spotkalem sie z duza... MK Urząd Parodii chyba :/ (4) Też byłam tam na stażu i zrezygnowałam, bo dali mnie do śmierdzącego i... imblack :) (1) Super poradnia. To znaczy super obsługa jeśli chodzi o pana psychologa i... sowa sopocianin - opinia (1) Witam, porownujac do innych US w Polsce z ktorymi mialem okazje... sopocianin Tak trzymać! (2) Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc, udzieloną przez kompetentnych i... Ryszard Paszkiewicz wolność w obsłudze (1) Ostatnio rejestrowałem swój nowy samochód. Przeraził mnie czas obsługi.... Józef Miotk brak kompetencji (1) brak kompetencji powiedział że tablice (białe) musi zabrać na czas... Anna Tess