2* (1) Korzystam tylko gdy zmusi mnie do tego okoliczność (zmieniam adres gdzie się... klient beznadzieja (1) są niedoinformowani.. chciałam isc na staż wsystko było załatwione...... asia Super! :) (1) Bardzo sympatyczne Panie Urzędniczki, pomimo, że przyszłam 10 minut przed... Julietta
Pośrednictwo (6) To co niektórzy piszą na tym forum to bzdury. Jestem zarejestrowany juz jakiś... Edward dlaczego na stonie I. nie zamieszczono godzin otwarcia? (2) Ja dodzwoniłam się niemal natychmiast (miałam szczęście?). Rzecz w tym, że w... abru warunki pracy urzędnikow i oczekujacych petentow (1) Brak k l i m a t y z a c j i ! ! ! bh super (1) Obsługa bardzo uprzejma i profesjonalna-szczerze życzymy każdemu takiej... Barbara i Janusz to straż parkingowa (1) Dla mnie Straż Miejska powinna się przemianować na Straż Parkingową, bo... tenia Super (1) Najlepszy US z jakim miałem w życiu do czynienia Ela to jest wzorowe biuro (1) Skladam serdeczne podziekowanie pracownikom tego biura za za ich... Barbara Rewelacyjne (1) Bardzo mila pomocna obsluga i nie bylo kolejki. Bylam nsprawde milo zaskoczona Joanna Jest dobrze (1) Jest dobrze. Urządnicy w biurze paszportowym są mili, na paszport nie czeka... Hania Coś niesamowitego!!! (1) Byłem z dziećmi wymienić paszporty i zostaliśmy perfekcyjnie obsłużeni przez... Walbo AGATA (1) GDYBY BYŁA CYFRA ZERO TO TEN URZĄD PRZEKLETY DOSTAŁBY OCENE 0 DO POTEGI .NIE... AGATA MK - opinia (1) Panie w urzędzie bardzo sympatyczne i pomocne MK Widać, że nic się nie zmienia ... (3) Męczyłam się tam na stażu tuż po studiach, przez pół roku za 450 zł... Motylek dość !!!!! (1) mam nadzieje ze ta instytucją padnie najszybciej jak to możliwe .99% klientów... kowal Strona internetowa niezgodna prawem (4) Jak to jest możliwe że uchwałą Rady Miasta Gdańsk Można zmienić Prawo... TARO PUP -------a (2) Również nie polecam tej instytucji, szybciej sam znalazłem prace dorywczą,... F21 telefon bywa niezajęty? (1) eeE? daro