katarzyna perucka - opinia (2) 1/numer tel. podany na stronie to nr do k-ka urzędu, ale NIGDY nie... katarzyna perucka mati (2) Jak zadzwoni się do straży to przyjadą bardzo szybko i zrobią porządek nie... mati Popieram (1) w 100% łowcaa
Bardzo przyjazny urząd (1) 2 x skorzystałam: raz osobiście, raz telefonicznie. Panie naprawdę życzliwe i... Lena POCZTA OTWRTA DLA SIEBIE (1) GODZINY OTWRCIA URZEDU NIE MAJA NIC WSPÓLNEGO ZE STANEM FAKTYCZNYM, POCZTA... AGA TREFNE ODCZYTY LICZNIKÓW!!!!! (2) FIRMA ZEWNĘTRZNA przerowadzająca odczyty na zlecenie Spółdzielni odwołuje... los Brak slow ! (1) PLOTKARSTWO-jak za czasow glebokiego PRL... Dwa przyklady: /moge wiecej/... JA.Milosz z Oliwy polecam (2) Bardzo polecam, jest super klimat, świetne kazania. Brakuje mi tylko jakiegoś... niestety nie parafianka Szybka interwencja (2) Zgłaszałam interwencję ,że na placu zabaw pięciu młodych ludzi pije piwo i... Ann Laicy (1) Byłam dzisiaj w PUP gdynskim-Żenada!!!!!!!1łaska , ze mnie przyjeto i... martynika Profesionalizm i pozytywne nastawienie do petenta (1) oraz miła niespodzianka to krotki okres oczekiwania na wydanie paszportu. inka DZWONY!!!! (2) Nie rozumiem,po co o godz 6 rano biją dzwony 15 min.i budzą całą... mieszkaniec oruni Lista "minusów" PUP w Gdyni (1) Witam Jestem zarejestrowana prawie rok z 3 miesięczną przerwą ale to za... Milka87 Była stazystka PUP GDYNIA (3) Witam.. Nie dokońca zgadzam sie z tymi opiniami. Bedąc na stazu poznałam co... ANNA super (1) wszyscy tam sa mili i zawsze pomogą szcególnie proboszcz jest super mala MIŁE ZASKOCZENIE (1) ZWRÓCIŁEM SIĘ DO PANI Z DZIAŁU PODATEK OD SPADKÓW I DAROWIZN O WYJAŚNIENIE... PIOTR .B. dzial paszportowy (1) bardzo dziekuje mlodemu panu z dzialu paszportowego za poswiecenie mi uwagi i... beata schulz Prawo Jazdy (2) Załatwienie wymiany prawa jazdy to sama przyjemność... szybko bo nie ma... Marcin najniebezpieczniejszy cmentarz !!!! (1) Dziś przyjechałam na grób babci, dwa lata temu postawiłam nagrobek i został... Anna M. bezprawie (1) Już kilkakrotnie miałam okazję kontaktować się z V Komisariatem w różnych... S.