Super Parafia ! (1) !!! Ks. Mikołaj Pan Komendant Komisariatu Policji Gdynian Karwiny. (3) W związku z dzisiejszą realizacją zamówienia na garnki przez firmę Stal-Chem... Aleksander Irzykowski numer wewnętrzny w sprawie podatków majątkowych (1) numer wewnętrzny w sprawie podatków majątkowych to 116 Beata
wielebny (1) Dawno juz stracił -zapomiał co to szacunek dla innych ,widzać to w... brętowo Bardzo pozytywnie (1) Przede wszystkim BARDZO miła obsługa. Uprzejme panie w kasie, bardzo życzliwe... Maja Rewelacja (1) mój syn trenuje w tej Akademii od 2 lat, jest super, zajęcia są przygotowane... Joanna Interwencja w sprawie grożenia bronią (3) Grożono mi bronią palną na ul .Obrońców Wybrzeża 6 dokładnie koło tunelu a na... Piotr Bardzo lubię ten kościół (1) Piękny kościół Jola józefa - opinia (1) Niezrozumiałe jest, dlaczego zostawiono ostatni przed pętlą Siedlce kawałek... józefa czy tam ktoś pracuje???????????????????? (1) 20 min na telefonie i nic oby tak dalej brawo xxx Staż a potem praca (1) Czytam te wszystkie opinie i trochę się z wami zgadzam trochę nie:) Byłam na... Viola Nędza, ogólnie szkoda gadać (2) Tym Panią nie chce się pracować, przychodzą bo muszą. Z takim nastawieniem... Joanna najlepsza parafia (3) najlepsza parafia jeśli chodzi o ojców pracujących, klimat,... bb Świetnie! (1) Mam działalność. Od zawsze z czymś zalegam, albo jakieś błędy popełniam,... Marek Patelczyk Ocena pracy PUP Gdańsk (1) Jestem od ponad roku bez pracy , nie mogę się dostać na żaden z kursów z... kruppa Biuro rewelacyjne (1) Gdyby wszedzie tak szybko zalatwialo sie sprawy zycie byloby... justyna Super (1) Miła, sprawna, szybka i profesjonalna obsługa. Szacun! Madzia słabo (1) Porównując do mojego wcześniejszego urzędu na Kołobrzeskiej to bardzo cieńko.... Marek ok (1) kilka razy musiałem prosić o interwencję i wszystko było w porządku, chłopaki... jerzy Panie z Dga (10) Jestem bardzoo zadowolony z obsługi pań z pośrednictwa.Są... Andrzej