Miesiąc na doręczenie kartki (1) Kartkę świąteczną nadałem w pierwszym tygodniu grudnia, adresatem był... Marek matka (2) zdolowali mojego syna Zabronili widzenia z rodzicami i namowili do przyznania... matka Tragedia!!!!!!!!!!!! (1) Tragedia!!!!!!!!!!!! Darek
Pomocna i miła obsługa (1) Pomodli a nie musiały zwłaszcza ze załatwiałam telefonicznie. Polecam Anna G. potwierdzam (1) Tak brak kompetencji i traktowanie po komunistycznemu petenta - to niestety... pomrzanka Nierówni wobec prawa? (2) Jak to jest że jeśli ja nie odśnieżę chodnika przy swoim domu to ponoszę za... Kocio Całkiem nieźle!!! (1) Całkiem nieźle!!! Mariusz porażka (1) Fatalna obsługa i kolejki. Odradzam Siwybar w ciągu 3 tygodni nauczyłem się spawać tigiem rury nierdzewne, zdałem bez problemu egzamin DNV (2) w ciągu 3 tygodni nauczyłem się spawać tigiem rury nierdzewne, zdałem bez... irek poczta (2) Poczta Polska jest urzędem nieodpowidzialnym czekam na ważną przesyłkę już... klient telefony nie dzialaja (1) i co teraz nawet nie maja podanego tel kom. w takim jak dzisiaj wypadku nie... petent Informacje (1) Udzielanie informacji tylko w minimalnym stopniu-brak zaangażowania Rafał Porażka (3) pani w informacji ..... bardziej zniechęcająca juz nie może chyba być. Jest... Julia Dom Samotnej Matki (1) Wiem że dom ten jest w likwidacji-niestety... Teresa FATALNIE !!!! (1) KORZYSTAM GŁÓWNIE Z TEJ POCZTY, PONIEWAŻ DRUGIEJ NIE MA W POBLIŻU, MASAKRA NA... IWA Ciekawy jestem (2) Czy PUP ma ISO. Bo po takich opiniach powinni być pozbawieni certyfikatu. Co... bezrobotny 50+ Dziękuję, szybko, profesjonalnie i solidnie (1) Dziękuję, szybko, profesjonalnie i solidnie.. byłem załatwić trzy sprawy w... Paweł Urzad Pocztowy (1) Bylem zaskoczony bardzo mile , zadnej kolejki czynne dwa okienka, obsluga... Maciej Bardzo dziękujemy! (1) Bardzo dziękujemy za szybką i profesjonalną interwencję. Jesteśmy... Mieszkanka Przymorza To jest kpina (2) Załatwienie uzgodnienia projektu w tej firmie to jakaś farsa. Niekompetencja,... MS