Agnieszka - opinia (2) Jako dziecko oboje z mezem chodzilismy do tego Kosciola i bardzo go... Agnieszka Rozstaje (1) Mieszkam na Rozstaju od 1978 i wcale nie jest tak źle,powiem więcej jest... Gregor Koszmar rodem z lat 80 (1) Zgadzam się z przedmówcami. Bałagan, kolejki do drzwi, nieuprzejmość, otwarte... Mieszkanka Wrzeszcza
kompletne olewanie (1) klienta, nigdy nie można się dodzwonić a jak już człowiek się dodzwoni to... Piotr Szybko i sprawnie (1) Aby tak dalej:) ana Najlepszy Urząd! (1) Pracownicy zawsze pomocni, nigdy nie "wzdychają". Jak jest kolejka to... Jerry Bardzo Ciekawy Obiekt Sakralny (2) Kościół p.w. św. Andrzeja Boboli jest to pierwszy i najstarszy obiekt... Paweł tragedia (1) Próbuje się dodzwonic trzeci dzień i nic!nikt nie podnosi... Marcin cel (1) celująca maciej Nie jest tak źle :) (5) Miałem podobne opinie do tych negatywnych które tutaj przeważają. Przez pół... Bartek To jest po prostu koszmar. (1) Listonosz obsługujący Rajską jest chyba analfabetą. NIGDY nie zostawia awizo... Andrzej awaria w instalacji elektrycznej (2) W dniu dzisiejszym, w godzinach porannych zgłosiłam awarię w instalacji... Barbara żenada (1) zawsze zastanawialam sie dlaczego wiekszosc ludzi idac i wychodzac z pup jest... ambitna zyjaca w kraju 4swiata Egzamin kat B (1) zawsze jest stres i obawy , ale jak się to pokona jest łatwiej , trzeba być... Barbara marta - opinia (2) Moim zdaniem to najlepszy kościół w jakim kiedykolwiek byłam. I nie chodzi mi... marta Nasz kościółek (2) Spotkałam się z taką opinią: " Matarnia? a gdzie to jest?" - po wyjaśnieniu... parafianka stanisław nowakowski - opinia (1) ogulne zaangażowanie w problemy niepełnosprawnych znaczne. znane mi z mediów. stanisław nowakowski nie ma informacji o zasięgu działania (3) np. spisu ulic maria forum pup gdańsk (1) ja dziś byłem na aktywacji pracy totalna zlewka!!!!!!!!! długi BEZNADZIEJA!!!! (1) Niestety Panie pracujące czują się jak za czasów komuny i tak tez... ja