Ogólnie wszystko w porządku. (1) Organizowane imprezy na pewnym poziomie, bardzo atrakcyjne. Zapewniające... Małgorzata Kapias Wojtas - opinia (1) Fajna prezeska, fajna fundacja, życzę sukcesów. Wojtas Alutka - opinia (1) Fajni ludzie, bardzo pomocni i przyjacielscy . Bardzo miła atmosfera,... Alutka
beneficjent (1) bardzo dobra fundacja Nick miroslaw skierka - opinia (1) Bardzo miła obsługa.Aż miło się wspomina. miroslaw skierka Wydział XI Karny-..takie zachowanie należy komentować.. (1) Bardzo miła obsługa!Pomimo, iż dzień pracy zbliżał się ku końcowi, bardzo... aplikant adwokacki Parafia dla ludzi (1) Piękny kościół, w pięknym miejscu. Ale nie to jest najważniejsze. Bo przede... JK Godziny otwarcia w sobotę :) (1) Aktualnie poczta jest otwarta w soboty do 15.30. Brak ksera w samym urzędzie.... Iza Ja nie (1) Pani Wioletta W. nie wykazała żadnego zrozumienia ani chęci pomocy, wyjaśniła... BT pawello - opinia (1) miła obsługa :D pawello pelne zadowolenie:) (1) bardzo mila obsluga pani przy stanowisku a byla to pani dorota.w.pokazala... remigiusz żenująca niekompetencja pracowników (2) Dzisiaj, po 2 miesiącach kilkukrotnego wzywanie mnie celem przyjęcia... agnieszka pup po co? (1) nikomu nie pomagajo a nie sorki swoim znajomym oootak im na pewno ale reszcie... ':) pełna profeska, zdawałem dzisiaj egzamin DNV, 136 na podkładce za 700 zł (1) bezpłatnie zrobiłem próbną próbkę, dostroiłem sobie maszynę, bez stresu pełen... radek oburzona lokatorka - opinia (2) Gorzej być nie może.Panie sprzątające korytarze nawet wycieraczki nie... oburzona lokatorka Ja też:) (1) Uważam, że to najlepszy Urząd Skarbowy. Wszyscy są niezwykle uprzejmi i... Wiesia tam naprawde nie pracują panie wiec i nic nie moga zaoferować (1) tam naprawde nie pracują panie wiec i nic nie moga zaoferować dorota rozczarowana - opinia (3) Długo zbierałąm sie na odwage aby tam zadzwonic, w koncu to zrobilam umowilam... rozczarowana niektórych ważnych rzeczy nie widać na pierwszy rzut oka... (1) niektórych ważnych rzeczy nie widać na pierwszy rzut oka... parafianka odracam te mojesce (1) Przychodzisz po pracy styrany po list awizowany przez listonosza a tu... Mario