BEZNADZIEJA!!!! (1) Niestety Panie pracujące czują się jak za czasów komuny i tak tez... ja nikt nie pracuje??? (1) dlaczego nikt nie odbiera telefonów??? osowa11 porażka (1) numer nie aktualny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! osowa
Paranoja! (1) Dla mnie cały ten urzad pracy jest smieszny, od listopada, obiecuja mi staz,a... Marta kONTROLER NR 16, BEZDUSZNY .... (3) Chcąc udzielić pomocy starszej osobie, która zasłabła na ul.Curie... PIKO nie znają przepisów! (2) pracownik SM wystawaił mi mandat jak się okazało nie miał prawa. Po odwołaniu... Emilia lelumpolelum (1) Straż Miejska została stworzona do celów które miały nam pomóc lub ułatwić... wyatt earp tragedia (1) PUP w Gdańsku to jakaś porażka.Od pani zajmującej się stażem usłyszałam ,ze... Ania Totalna porażka. (1) Jestem zarejestrowany w pup od listopada,nie dostałem ani jednej oferty... pracuś Gdybym tylko mógł - omijałbym z daleka ...... (2) Ile razy prosiłem o pomoc w interprtacji przepisów tyle razy nie otrzymałem... x urzędnicy XXI wieku w komuszym budynku (1) Wiadomo, ze wizyta w US do miłych nie należy, zwłaszcza gdy jest się wezwanym... ruth beznadzieja (2) nic nie da się załatwić przez telefon! ja Jestem zadowolony (1) Oprócz kilku małych wpadek z przesyłką na innej poczcie nie mam problemów... miet_ Awaria - brak wody (1) Dzisiaj okazało się, że nie ma wody cały falowiec od piątego piętra wzwyż na... Lech Nicee (1) Telefonicznie bardzo dobrze i na miejscu też profesjonalnie i konkretnie. niko84 bardzo dobra opinia (1) Świetna fundacja która zna potrzeby osób niepełnosprawnych. Aleksandra Sipiora pozytywna (1) bardzo dobra organizacja, profesjonalne przygotowanie kadry i troska o... Bogdan Marszałek Żagle, szanty i szum morza (1) Wystarczyło mi kilka spotkań i pokochałam pływanie, wieczory z szantami a... Jolanta Kucharska Mirek - opinia (1) Bardzo Ciekawy pomysł Mirek Najlepsza Fundacja jaką znam. (1) Fundacja Keja jest najlepszą jaką znam. Zadania oraz projekty realizowane... Mariusz Kalitka