lutka - opinia (1) Nabożeństwa w Boboli miały zawsze swój niepowtarzalny klimat. Jestem związana... lutka nie przyjazny (3) jak to jest w tym urzędzie ,zę składając rozliczenie np,w lutym ,to osoby... natalia Podziękowanie (1) Pragnę bardzo podziękować urzędniczkom Biura Paszportowego w Gdyni za... Kinga
rejestracja auta,porażka! (1) W okienku nr 15 "siedziała"(ponieważ z obsługą nie miało to nic wspólnego)... alicja tokarska Chodzę tylko na kazania prałata Wierzbowskiego (2) Obecny proboszcz może i mądry, ale kiedyś kościół lepiej wyglądał. Iglaki pod... Krzysztof Niestety (5) Pomimo wielu pozytywnych komentarzy nie mam osobiście pozytywnych... peter aga - opinia (1) Mam nadzieje ze ta spóldzielnia w koncu upadnie!!!!!LUdzie zacznijcie twozyc... aga 29.03.2011 około godziny 13.30 (1) Dzwoniłam dzisiaj aby dowiedzieć się czy mogę wymienić swój paszport i... Anna. Moreno - pomocy !!!!! (2) Mamy to nieszczęście, że niczym kukułcze jajo podrzucono nam artefakt w... Mieszkaniec Słabo.... (2) Od godziny próbuję się dodzwonić na któryś z numerów i oczywiście ciągle... Michał Ogólnie zamieszanie (3) Fakt osiedle jak, każde inne tylko tyle,że nie wiadomo o co chodzi najpierw... Mieszkaniec Nie wiem skąd te zachwyty. (1) Poziom urzędniczej arogancji oceniam tam na ponadprzeciętny. Za to urzędnicy... lu Bardzo miłe zaskoczenie (1) Pani była bardzo miła, uśmiechnięta pomocna. Rewelacja. Pomogła i... Asia NiC TYLKO PLAKAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ten urzad to jedna wielka porazka....nikt tam sie nie przejmuje... MAL frajerzy bez szkoly nabijące kabze miastu i zawracajace czas spokojnymm obywatelom (1) frajerstwo i tyle głąbów co matka nie miała co zrobić to wysłała do roboty piwosz PUP (1) Nigdy nie zapomnę słów mojej "opekunki" która na pierwszym spotkaniu... Agnese opinia (1) Obsługa profesjonalna. Całą formalność w biurze paszportowym załatwiłam... KateZ Opieszałość (5) Zlożyłam PITA w połowie lutego. Do tej pory nie mam zwrotu. Poczatek kwietnia... Mirka II us nie sprzyja klientom .... niestety (1) II US w Gdyni nie ułatwia zycia przedsiebiorcom... Mam wynajete biuro... Przemysław B. urząd pocztowy na miarę XXI wieku (1) Witam, nie zgadzam się kompletnie z przedmówcami. Jest to Urząd Pocztowy... Katarzyna Jereczek