dołujące (1) Pani z informacji jest chyba bardzo nieszczęśliwą osobą, bo nawet nie potrafi... individuel masakra (1) widze ze ma pani taki sam problem jak ja ... moja znajoma oddala tydzien... marta Opinia (1) Czas oczekiwania rewelacyjnie krótki! Załatwiłem wszystko z marszu! Bardzo... Jojo
zmiany są:) (2) rozmowa telefoniczna bardzo miła choć fachowiec który wymyślił powiadomienie... Michail sami nie wiedzą czego chcą... cz.I (9) osiedle jak każde inne.tak jak wszędzie są plusy i minusy.normalna... ...zdrowy rozsądek... Cała Prawda o Urzędzie Pracy w Gdańsku (1) Pani zajmujaca sie obsluga porejestracyjna posiada ogromne braki w wiedzy Nie... Mgr nie dostraczają przesyłek!!!! (1) listonoszowi nie chce się donosić przesyłek, informuje o pozostawieniu awizo... Z Suuuuuuper!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Doroty! Byłam z mężem złożyć wnioski... Sylwia Spółdzielnie to relikt przeszłości (1) Ceny usług wykonywanych na rzecz wspólnoty z kosmosu, widoczny brak troski ze... L.S. numer dla gluchoniemych jest zle podany !!!! (1) numer dla gluchoniemych jest zle podany !!!! zglaszałam zdarzenie a po dwoch... Betty :) (1) A ja widać mam szczęście bo zawsze wszystko załatwiam od ręki Dorota jak na US to niezle. (1) Jak na razie mialem kilka wizyt, z obsluga zalezy jak sie trafi, w okienkach... Bonhart Moja ulubiona parafia (1) Miejsce gdzie działanie Ducha Św jest wyraźnie odczuwalne, panuje nastrój... Ewa Monika lutka - opinia (1) Nabożeństwa w Boboli miały zawsze swój niepowtarzalny klimat. Jestem związana... lutka nie przyjazny (3) jak to jest w tym urzędzie ,zę składając rozliczenie np,w lutym ,to osoby... natalia Podziękowanie (1) Pragnę bardzo podziękować urzędniczkom Biura Paszportowego w Gdyni za... Kinga rejestracja auta,porażka! (1) W okienku nr 15 "siedziała"(ponieważ z obsługą nie miało to nic wspólnego)... alicja tokarska Chodzę tylko na kazania prałata Wierzbowskiego (2) Obecny proboszcz może i mądry, ale kiedyś kościół lepiej wyglądał. Iglaki pod... Krzysztof Niestety (5) Pomimo wielu pozytywnych komentarzy nie mam osobiście pozytywnych... peter aga - opinia (1) Mam nadzieje ze ta spóldzielnia w koncu upadnie!!!!!LUdzie zacznijcie twozyc... aga