Słabizna (1) Dziś dwa razy osoby w urzędzie wpychały się bez kolejki a panie z okienek nie... Michał Agnieszka - opinia (2) Jako dziecko oboje z mezem chodzilismy do tego Kosciola i bardzo go... Agnieszka Rozstaje (1) Mieszkam na Rozstaju od 1978 i wcale nie jest tak źle,powiem więcej jest... Gregor
Koszmar rodem z lat 80 (1) Zgadzam się z przedmówcami. Bałagan, kolejki do drzwi, nieuprzejmość, otwarte... Mieszkanka Wrzeszcza kompletne olewanie (1) klienta, nigdy nie można się dodzwonić a jak już człowiek się dodzwoni to... Piotr Szybko i sprawnie (1) Aby tak dalej:) ana Najlepszy Urząd! (1) Pracownicy zawsze pomocni, nigdy nie "wzdychają". Jak jest kolejka to... Jerry Bardzo Ciekawy Obiekt Sakralny (2) Kościół p.w. św. Andrzeja Boboli jest to pierwszy i najstarszy obiekt... Paweł tragedia (1) Próbuje się dodzwonic trzeci dzień i nic!nikt nie podnosi... Marcin cel (1) celująca maciej Nie jest tak źle :) (5) Miałem podobne opinie do tych negatywnych które tutaj przeważają. Przez pół... Bartek To jest po prostu koszmar. (1) Listonosz obsługujący Rajską jest chyba analfabetą. NIGDY nie zostawia awizo... Andrzej awaria w instalacji elektrycznej (2) W dniu dzisiejszym, w godzinach porannych zgłosiłam awarię w instalacji... Barbara żenada (1) zawsze zastanawialam sie dlaczego wiekszosc ludzi idac i wychodzac z pup jest... ambitna zyjaca w kraju 4swiata Egzamin kat B (1) zawsze jest stres i obawy , ale jak się to pokona jest łatwiej , trzeba być... Barbara marta - opinia (2) Moim zdaniem to najlepszy kościół w jakim kiedykolwiek byłam. I nie chodzi mi... marta Nasz kościółek (2) Spotkałam się z taką opinią: " Matarnia? a gdzie to jest?" - po wyjaśnieniu... parafianka stanisław nowakowski - opinia (1) ogulne zaangażowanie w problemy niepełnosprawnych znaczne. znane mi z mediów. stanisław nowakowski nie ma informacji o zasięgu działania (3) np. spisu ulic maria forum pup gdańsk (1) ja dziś byłem na aktywacji pracy totalna zlewka!!!!!!!!! długi