... (1) ....życie tej parafii zatrzymało się w miejscu,trąci myszką,proboszcz jest... parafianka Nocne wyścigi po Przymorzu (1) Od kilku dni odbywają się nocą /23:30 i 2:00/ wyścigi ryczących maszyn na... Daśka Bożena Smagacz - opinia (1) Bardzo miła i sprawna obsługa. Bożena Smagacz
Parafia (1) Ocena klimatu w parafii powinna być oceniana na znacznie większą skalę :) Magdalena Internet (1) Strona internetowa słabo czytelna . Szerokie informacje o rozrywce ,... Janusz Peterlejtner WSTYD (1) Napis : strona w przygotowaniu ,to już funkcjonuje od kilkunastu miesięcy -... toma ładny kościól (1) najwspanialszym kapłanem jest ksiądz Lech Stasiewski, który modli się o... Basia 19.00 w Niedziele, 10 telefonów i nic... . (1) Chciałem zadzwonić po interwencję gdyż pijany męszczyzna bił kobiete z... piotrek koszmarna obsługa (1) Panie nic nie wiedzą Obsługa tzw. jednego okienka to fikcja . Panie nic nie... klient klimaty (1) . klimat skarga (1) dlaczego w dolnej częśc cmentarza nie kosi się trawy i ta częśc jest zaniedbana blekota :-( (1) Kolejki i brak zainteresowania klientem to na tej poczcie standard. Do... niestety stała klientka Bardzo NIEMIŁA pani w kasie!! (2) Niestety nigdzie nie jest podana informacja, że kasa w biurze paszportowym... Łukasz Bardzo dobrze. (1) Pełen profesjonalizm. Jestem mile zaskoczony. Miła ocługa. Krótki czas... Andrew beata - opinia (1) w swieta zniesione czyli np. w Trzech Kroli beata parafianka - opinia (1) Najladniejszy Kosciol w najblizszej okolicy . Duszpasterze wspaniale... parafianka A jednak..:-) (1) Nieprawda:) można załatwic przez telefon, oczywiście sprawy, które przez... krzysia informacja telefoniczna (1) wyczerpująco i uprzejmie Anna OK (1) Kilka razy załatwiałam różne sprawy i muszę przyznać, że jestem bardzo... Sylwia znismaczona - opinia (1) poczta jak poczta. gorzej z obsługą klienta - dużo ponieżej przeciętnej.... znismaczona