opryskliwe uwagi (2) Moja ostatnia wizyta w centrum wyglądała tak: Wchodzę o 15.40, jestem... Ola Słabo.... (1) Zanim udałam się do gdyńskiego centrum przedsiębiorczości, upewniłam się... Asia Medycyna pracy (1) Pełna rozpacz. Obsługa obrażona z muchami w nosie, czas oczekiwania jest w... Michał
Laurka (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wszystkie panie bardzo kompetentne, miłe... Zadowolona brak kontaktu (2) Brak możliwości kontaktu telefonicznego...telefon albo nie odpowiada albo... petentka Banda partaczy (3) Nie dbają o nic!!! I nie można nic z tym zrobić! Po remontach nie ściągają... Magda zreo możliwości kontaktu (3) brak możliwości przekazania karty statystycznej wypadku nr telefonu 55 84... Zbigniew Matusiewicz brak kontaktu (1) Podane numery telefonów to fikcja. Telefonów nikt nie dobiera albo są zajęte.... Mikołaj niedostepni (1) nie ma kontaktu -a odpowiedzi po terminie jan Szybciej piechotką dojdziesz lub dojedziesz na żułwiu niźli się dodzwonisz !!! (1) j/w podatnik zero kontaktu (1) kolejny dzień próbuję się dodzwonić i nic, telefon ciągle zajęty - nie sądze... ja kONTROLER NR 16, BEZDUSZNY .... (3) Chcąc udzielić pomocy starszej osobie, która zasłabła na ul.Curie... PIKO To jest kpina (2) Załatwienie uzgodnienia projektu w tej firmie to jakaś farsa. Niekompetencja,... MS telefon bywa niezajęty? (1) eeE? daro do poprawy (1) ponad rok temu zgłosiłem problem z oznakowaniem pierwszeństwa na drogach... marek ZERO możliwości dodzwonienia się!!! (1) ZERO możliwości dodzwonienia się!!! Mark Gdańsku mamy problem (1) Niestety z tymi telefonami to prawda. Przykro wystawiać taka opinię, ale co... Ognisty Koń problem z dodzwonieniem (1) to nie skandal to kretynizm naszych urzedników jak zwykle maja nas w głebokim... wasz KLIJENT no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! (2) no cóż, brak możliwości dodzwonienia się !!!!! Wkurw.... bardzo klient Matynia - opinia (1) załóżcie więcej telefonów bo z całego województwa są ludzie którzy muszę się... Matynia